Gde ići?

Must see! Must be! – SUPERMARKET concept store

IMG_7999_mini

Danas, već skoro deceniju, postoji delo, koncept, brend, kreacija, multi sadržajni prostor, nadahnuće, podrška i snaga mnogima pod imenom SUPERMARKET concept store.

Te 2008. godine, centar starog dela Beograda – Dorćol, dobija jedinstven prostor, koji postaje prvi na listi odabranih mesta koja rešavaju i daju predloge za ona bitna pitanja: must see, must be!

IMG_8047_mini

Mikser stoji iza moći, obrazovanja, talenta, iskustva i iznad svega kreativnosti. Snaga vizionarstva, koja je napravila SUPERMARKET concept store vraća beograđanima veru u lepo, originalno i sigurno, kao što to čine svetske metropole.

IMG_8058_mini

SUPERMARKET concept store na svojoj platformi spaja sve sto je kreativno, dizajnersko, što je proizvod, kultura i ljubav. Tako da su na jednoj platformi i dizajneri i kreatori svih polja, od umetnosti do muzike i garderobe, a sve prati prijatna gastronomska ponuda koja je malo drugačija od uobičajene. ”Kada sam jedinka, čovek, ostaću jedinstven jer me to čini snažnim, ali postaću deo koncepta jer me to raduje”, maksima je koja oslikava atmosferu SUPERMARKET concept stora koju stvaraju naši potrošači i mi zajedno sa njima.

IMG_8079_mini

SUPERMARKET concept storu se rado priključuju novi investitori i kreativci. Taj svet koji vam se prvo predstavlja a onda daje i poklanja izrasta u bolji i veći  SUPERMARKET concept store koji je sada:

SUPERMARKET
Toplicki venac 19, 0112028008
Mesto gde je komšija-komšiji prijatelj, a stranac se oseća kao kod kuće.

SUPERMARKET Portomontenegro,
PORTOMONTENEGRO, Tivat
Mesto gde odlazite da se između luksuza i izobilja, obradujete kreativnoscu

SUPERMARKET Talas
Kej Oslobođenja 37, 0113730925
Mesto gde ste u milionskom gradu najbliži prirodi i najsnažnijoj i najlepsoj evropskoj reci, mesto gde kao da plovite po vodi.

SUPERMARKET concept store
Uzun Mirkova 8, 0114081368
Mesto gde kupujete poklone drugima i darujete sebe stvarima unikatnih i jedinstvenih kreacija i vrednosti.

IMG_8083_mini

Posetite NAS, osetite naš svet i koristite ovu našu platformu SUPERMARKET concept store koju stvaramo za VAS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *