Wine club

Šta izbor vina govori o vama – Vinarija Torleanzi

.

Ako ste ljubitelj penušavog vina (Prosecco)

Prosecco jpg

Uživaoci ovog ukusa najčešće svoje fotografije na društvenim mrežama dele sa prijateljima i to su lepi trenuci – aksesoari, neobični kolači i cvetni aranžmani. Često ih ulepšavaju kroz filter, vole da misle o životu kao o beskrajnoj zabavi. U  krevet uglavnom kreću do deset sati uveče sa časom Prosecca kako bi uz vino rezime proteklog dana ispao lepši… Proseccom slave sve svoje važne događaje u životu i bez razmišljanja ga naručuju i uz ručak i večeru, bila ona privatna ili poslovna.

Ako obožavate belo vino  (Chardonnay)

Chardonnay

Najsofisticiranije i najkompleksnije belo vino je favorit mnogih dama, koje se drže ideje da časa belog vina podržava svaku dijetu. Ljubitelji ovog vina su osobe koje vole pse, imaju kod kuće engleskog koker španijela i vole hedonistički život, ali su konzervativno nastrojene po pitanju političkih tema. Svoju bocu Chardonnay-a rado dele u svima prilikama ali i stresnim situacijama.

Ako ste uživaoci crnog vina (Tyrannus)

Tyrannus

Pomalo tradicionalni  sa navikom da svoje tamno vino ispijaju posle ručka ili pred spavanje, jer crveno vino prija srcu. Cene udobnost, kvalitetnu obuću i kao svetski putnici sa jakom ličnošću ga rado nose sa sobom. Talentovani su da se putem njega sprijatelje sa svakim. Među onima koji obožavaju ukus ovog vina su uglavnom ljudi kod kojih dominira šarm, pamet pa čak i izgled.

Kada je provereni italijanski brend Tyrannus iz Pulje u pitanju, važno je degustirati ga i pronaći ono koje prija ne samo vašim karakternim crtama već i vašim navikama.

Vinarija Torleanzi

logo e dicitura UE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *