Gradski vodič

Life Design HOTEL – TAJNA PETOG ELEMENTA

Balkanska ulica! Ako ste se mačetom probili kroz džunglu, sekući ilegalne strujne kablove, i uplovili kanuom baš u nju i pritom ste čovek od biznisa, na pravom ste mestu. Dan je završen – ‘u zubima’ držite aktovku sa sklopljenim ugovorom ili foto-aparat otežao od „ulovljenih” situacija. Posle beogradske gužve želite samo da se opustite.

Na sledećoj okuci, pred vama se ukazuje misteriozno zdanje. Jasno vidite kako zakrivljena fasada, poput štita, odbija čestice stresa. Osmehujete se jer znate da mnogi ne znaju ili ne veruju da unutrašnji mir postoji u pregrejanom srcu beogradske divljine.

Na samom ulasku, rika sa asfalta prestaje. Niste iznenađeni, jer po legendi, Life Design je podigla civilizacija koja ume da ugodi sebi.

Vi prolazite kroz sobe Zemlje, Vode, Vatre i Vazduha, gde se masažama začinje predstava o Petom elementu jer da biste spoznali tajnu, morate se produhoviti blaženstvom.

Volšebno se otvara i prostorija sa mirisnom kupkom, iz koje ćete izaći ne samo podmlađeni i umireni, već i mudriji…

Edukacija, kongres, naučni skup ili predah za čoveka koji se previše troši u svom poslu učiniće da upoznavši etar, visoku tehnologiju besmrtnosti, tonete mirno u san ili ponovo uzimate mačetu i hrlite u nokturalni Beograd.

Tekst: Mladen Petković

Life Design HOTEL
Adresa: Balkanska18, 11000 Stari grad, Beograd
Telefon: +381 11 353 4300
Website:
http://www.lifedesignhotel.rs
http://www.fiveelementsspa.rs/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *