Love Pets fashion Shop

Love Pets fashion shop
Bulevaru Zorana Đinđića 45b, local 3, Novi Beograd

love pets

Cilj postajanja našeg fashion shopa je velika ljubav prema životinjama, kao i želja da sa svima Vama razmenimo iskustvo o bezrezervnoj ljubavi i brizi prema kućnim ljubimcima.

Ono što niko od Vas nikada ne sme da zaboravi jeste da jedino biće koje Vam pruža iskrenu ljubav i prijateljstvo i koje Vas svakim danom čini još plemenitijim nego što jeste su Vaši kućni ljubimci.

 

Love Pets je spoj ljubavi prema ljubimcima i svemu što je lepo. Birali smo sve ono što se nama dopadalo u nadi da će se i drugima dopasti, a vremenom smo zajedničkim snagama naš bogat asortiman popunili svim onim artiklima koji su neophodni da bi Vaš kućni ljubimac izgledao I osećao se savršeno.  

Trudimo se da uvozimo robu samo od ljudi koji stvaraju iz ljubavi i strasti jer se tako prenosi lančano i na sve ostale koji dođu u dodir sa njihovim kreacijama, kao i da svaki modni detalj za Vašeg kućnog ljubimca uvek bude drugačiji i neponovljiv. Takođe i mi stvaramo naše male kreacije kad god imamo prilike.

Love Pets fashion shop nudi Vam odeću i transportere sledećih modnih brendova: United Pets, Pratiko, Cose e Persone, Dog Vip Star, Lella Su, Dogs & Glam, Flexi Fashion, Trilly Tutti Brilli, Croci, Feribiella, Dodo Cute, Rogz. Od kozmetičkih preparata za Vašu kucu ili macu nudimo Vam proizvode Green  Fields, I Love Pet Head, Camon, Sanidog & Sanicat i mnoge druge.

Nudimo i veliki izbor igračaka jer su one sastavni deo života svakog ljubimca, krevete & jastuke svih veličina, posude za hranu i vodu sa podmetačima, prostirke, dispenzere sa biorazgradivim kesicama.

Želimo da uvek bude drugačije i neponovljivo. Trudimo se da cena i kvalitet budu idealni za sve a ujedno samo najbolje za Vas i vaše voljene ljubimce.

Od hrane i grickalica za kućne ljubimce opredelili smo se za proizvode renomiranih firmi:

– Essential, Opti Life, Advance, Acana, Royal Canin, Platinum, Matisse i drugi.
– Schesir Dog & Cat, Stuzzy, Monge, Miamor, Kattovit, Nuevo, Trixie, Pooch & Mutt, Platinum, Camon, OK Cat, Plaisir.
– ND grain free/lowgrain/Quinoa Dog & Cat.

Mi postojimo jer želimo da svi zajedno uživamo, volimo, družimo se i razmenjujemo neposredna iskustva o našim kućnim ljubimcima.

Facebook: lovepetsfashionshop
Instagram: lovepetsfashionshop 
Telefon:
011/ 4281 264
Mobilni: 069/ 204 09 74
e-mail: marija.jeremic@gmail.com

Želimo vam lep i ispunjen život sa Vašim kućnim ljubimcima pun ljubavi i ostvarenih snova!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA