Inspiriši se

Love Pets fashion Shop

Love Pets fashion shop
Bulevaru Zorana Đinđića 45b, local 3, Novi Beograd

love pets

Cilj postajanja našeg fashion shopa je velika ljubav prema životinjama, kao i želja da sa svima Vama razmenimo iskustvo o bezrezervnoj ljubavi i brizi prema kućnim ljubimcima.

Ono što niko od Vas nikada ne sme da zaboravi jeste da jedino biće koje Vam pruža iskrenu ljubav i prijateljstvo i koje Vas svakim danom čini još plemenitijim nego što jeste su Vaši kućni ljubimci.

 

Love Pets je spoj ljubavi prema ljubimcima i svemu što je lepo. Birali smo sve ono što se nama dopadalo u nadi da će se i drugima dopasti, a vremenom smo zajedničkim snagama naš bogat asortiman popunili svim onim artiklima koji su neophodni da bi Vaš kućni ljubimac izgledao I osećao se savršeno.  

Trudimo se da uvozimo robu samo od ljudi koji stvaraju iz ljubavi i strasti jer se tako prenosi lančano i na sve ostale koji dođu u dodir sa njihovim kreacijama, kao i da svaki modni detalj za Vašeg kućnog ljubimca uvek bude drugačiji i neponovljiv. Takođe i mi stvaramo naše male kreacije kad god imamo prilike.

Love Pets fashion shop nudi Vam odeću i transportere sledećih modnih brendova: United Pets, Pratiko, Cose e Persone, Dog Vip Star, Lella Su, Dogs & Glam, Flexi Fashion, Trilly Tutti Brilli, Croci, Feribiella, Dodo Cute, Rogz. Od kozmetičkih preparata za Vašu kucu ili macu nudimo Vam proizvode Green  Fields, I Love Pet Head, Camon, Sanidog & Sanicat i mnoge druge.

Nudimo i veliki izbor igračaka jer su one sastavni deo života svakog ljubimca, krevete & jastuke svih veličina, posude za hranu i vodu sa podmetačima, prostirke, dispenzere sa biorazgradivim kesicama.

Želimo da uvek bude drugačije i neponovljivo. Trudimo se da cena i kvalitet budu idealni za sve a ujedno samo najbolje za Vas i vaše voljene ljubimce.

Od hrane i grickalica za kućne ljubimce opredelili smo se za proizvode renomiranih firmi:

– Essential, Opti Life, Advance, Acana, Royal Canin, Platinum, Matisse i drugi.
– Schesir Dog & Cat, Stuzzy, Monge, Miamor, Kattovit, Nuevo, Trixie, Pooch & Mutt, Platinum, Camon, OK Cat, Plaisir.
– ND grain free/lowgrain/Quinoa Dog & Cat.

Mi postojimo jer želimo da svi zajedno uživamo, volimo, družimo se i razmenjujemo neposredna iskustva o našim kućnim ljubimcima.

Facebook: lovepetsfashionshop
Instagram: lovepetsfashionshop 
Telefon:
011/ 4281 264
Mobilni: 069/ 204 09 74
e-mail: marija.jeremic@gmail.com

Želimo vam lep i ispunjen život sa Vašim kućnim ljubimcima pun ljubavi i ostvarenih snova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *