Beauty

Zašto si baš ti drugačija – NUXE

Vesela. Ponekad neshvatljiva. Često nemaš šta da obučeš, iako je ormar prepun. Cipele se ne slažu sa torbom. Znam, razumem te, panika! Želiš sve, sada i odmah. Razumljivo je… Jer ti si žena.

Upravo ono što te čini jedinstvenom jeste tvoje razumevanje, toplina, ljubav prema svima koji te okružuju.

Spremna si na visokim potpeticama da ljutito potrčiš za paukom dok ti odnosi auto. Znaš da upotrebiš svoj šarm i poništiš kaznu. Jer potpuno je shvatljivo da si morala da uključiš “sva 4” na nepropisnom mestu, dok isprobaš omiljeni kaput. A onda, dok ti juriš policajce, jure i iz butika tebe… Oh, zaboravila si da si sumanuto izjurila iz butika u neplaćenom kaputu. Sada, pošto nisi platila kaznu za nepropisno parkiranje, shvatila si da uopšte ne moraš kaput da kupuješ na rate, već imaš keš! Eto sreće! Život je divan.
Iz visokih potpetica uskačeš u patike jer samo nakon posla imaš vremena na pola sata brzinskog treninga. Dolaziš u kuću i ponovo svi gledaju u tebe. Neko jer te se uželeo, a neko jer si stigla kao spas u poslednji čas da ti ispriča svoje problemčiće. I pomogla si mu. Jer ti si Prodigieux dama.

Hajde, razmisli malo, ti Prodigieux damo. Uz novi kaput ide i lepa koža zar ne? Sledi par trikova i opusti se.

Čarolija na tvom licu

UMESTO KREME ZA LICEČarobno suvo ulje, Huile Prodigieuse sadrži čak 97,8% prirodnih sastojaka što ima retko koja krema. Dragocena biljna ulja dubinski će nahraniti i negovati kožu, posebno suvu, a vitamin E će joj pružiti elastičnost i zaštitu od slobodnih radikala.

BAŠ POPUT SERUMA – Idealna podloga za kremu namenjena suvoj koži. Suvo ulje brzo će se upiti u kožu i pružiti joj elastičnost. Nakon njega nanesite uobičajenu kremu za lice i uživajte u trajnom osećaju hidratacije.

SAVRŠEN DODATAK KREMI – Huile Prodigieuse® predstavlja savršen dodatak uobičajenoj dnevnoj kremi ili puderu. Na dlanu promešajte vašu uobičajenu dnevnu kremu ili tečni puder sa par kapi čarobnog ulja i nanesite na lice.

ZA BLISTAV POGLED I OSMEHKap Huile Prodigieuse® OR Čarobnog suvog ulja sa zlatnim sjajem nanesite na kapke i jagodice i zablistajte! A pomešano sa Reve de Miel® Balzamom za usne pružiće usnama ultra obnavljajući hranljivi tretman.
Huile Prodigieuse, Čarobno suvo ulje
Cena: 50 ml 2.000 din, 100 ml 3.135 din

Prodigieux_MultiPurposeDryOil_NewFormula_100ml_transarent

Čarolija na tvom telu
UMESTO PARFEMA – Za dašak glamura i senzualne nežnosti njegovog mirisa, nanesite suvo ulje na ramena, liniju vrata i dekolte – i zavedite sve oko sebe!

ZA SAVRŠENE NOGE – Ulje slatkog badema, kamelije i Tsubaki ulje koje sadrži Huile Prodigieuse® imaju izuzetno umirujuće delovanje na kožu te su idealna nega nakon depilacije. A za zavodljiv efekat » svilenih čarapa « nanesite Čarobno suvo ulje sa zlatnim česticama. Nežne biserne čestice ujedno će prikriti nepravilnosti, ujednačiti teksturu kože i dati joj ton tamnije boje.

ZABORAVITE NA STRIJE – Suvo ulje između ostalih dragocenih ulja sadrži i ulje borača (Borago officinalis) koje je bogato omega masnim kiselinama. Dokazano mu je delovanje protiv strija, ispucalosti kože te na zalečivanje rana i ožiljaka. Zato suvo ulje dokazano deluje i u prevenciji nastanka te smanjenju vidljivosti strija, što je potvrdilo čak 79% žena u testiranju sprovedenom pod dermatološkim nadzorom.
Huile Prodigieuse OR, Čarobno zlatno ulje
Cena: 50 ml 3000 din, 100 ml 4125 din

Prodigieux_MultiPurposeDryOil_Or_NewFormula_100ml_transarent

Čarolija na tvojoj kosi

DAŠAK SVILE NA KOSI – Vreme je da uključite Huile Prodigieuse® u svoju uobičajenu rutinu prilikom pranja i oblikovanja kose. Nakon pranja kose malu količinu ulja nanesite i na vrhove. Zbog svoje suve teksture ulje nimalo neće zamastiti kosu, vrhove će nežno poravnati i zaštititi od lomljenja, a kosu će ostaviti mirisnom ceo dan.

HRANLJIVI TRETMAN – Za dodatan intenzivni tretman protiv suve i oštećene kose, našpricajte Huile Prodigieuse® ravnomerno na kosu, s udaljenosti oko 20 cm. Masirajte kosu i vlasište kako biste podstakli upijanje, a zatim zamotajte kosu u peškir i ostavite barem 30 minuta (ili čak preko noći) kako bi se ulje potpuno upilo. Nakon toga kosu isperite nežnim šamponom.

Čarolija jedne žene
MIRIS – Zašto svi vole da si kraj njih? Zato što u tvom mirisu nose najlepše trenutke.

Miris koji budi ženstvenost

Za sve žene zavodnice, za zavodljive i senzualne trenutke i uvek kada želimo da probudimo svoju uspavanu ženstvenost, posegnite za kultnom jantarnom bočicom NUXE Prodigieux® le parfum Čarobnog parfema.

Prodigieux_Prodigieuse_LeParfum_transparent

Toplih, sunčanih nota njegova priča započinje citrusnim notama bergamota i mandarine te cvetnim notama cvetova narandže. Njegovo baršunasto srce čine note raskošnog buketa ruže, gardenije i magnolije, koje završavaju neodoljivo zavodljivim notama nežne vanile i kokosovog mleka.

Cena 50 ml: 4692 rsd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *