Biznis & Finansije

Visoka škola Modernog biznisa MBS na međunarodnom sajmu obrazovanja

Visoka škola Modernog biznisa MBS učestvovala je na međunarodnom sajmu obrazovanja EDU fair u Beogradu u Crown plazi, kao i na sajmu obrazovanja Putokazi u Novom Sadu. U Vojvođanskoj prestonici dobili su i zlatnu medalju za kvalitet a među prvima im je čestitao Marko Ćuk, kapiten VK Vojvodina, ponosni student MBS-a. U Beogradu je takođe bila velika posećenost, a drag gost škole, poznata voditeljka i novinarka Nina Radulović, prvog dana provela je prijatno popodne u razgovoru sa bivšim i budućim studentima.

nbs

Na štandu MBS fakulteta svi budući studenti, mogli su da se kroz razgovor sa studentima i profesorima, upoznaju sa školom, načinom, uslovima, mogućnostima studiranja i svim prednostima koje im donosi diploma ove visokoškolske ustanove. Na štandu su posetioci sajma imali priliku da prisustvuju intervjuu sa profesorima na temu trendova u obrazovanju, a takođe su bile predstavljene i knjige iz izdavaštva MBS škole.

marko cuk sajam

MBS već deset godina uspešno nudi studentima znanje iz oblasti modernog biznisa kroz četiri studijska programa: Poslovni menadžment, Menadžment organizacionih bezbednosti, Marketing menadžment i Menadžment poslovne informatike. Master program menadžmenta usluga omogućen je svim kandidatima koji su završili iste ili srodne osnovne akademske studije.

Diploma koju dodeljuje MBS priznata je svuda u Evropi, obezbeđuje potrebno znanje za poslovanje u sferi menadžmenta kao i nastavak školovanja na svim domaćim i stranim univerzitetima. Nastava je omogućena na srpskom i engleskom jeziku uz profesore koji koriste interaktivan, dinamičan i inovativan način prenošenja znanja i veština.

MBS Visoka škola modernog biznisa

Terazije 27, IV sprat, 11000 Beograd

 +381 11 4120-700

www.mbs.edu.rs 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *