Dobra hrana

Rešenja slatkih briga za sve buduće mladence!

kolaz.fw (1)

GOLUB TORTE

Ukoliko će se i kod Vas ovog proleća oglasiti svadbena zvona, jedna od Vaših „slatkih briga“ sasvim sigurno je kraljica večeri. Ne, ne mislimo na mladu… Govorimo Vam o onoj slatkoj kraljici, odevenoj u čist minimalizam ili pak cveće ili kristale ili možda,sa Vašom ljubavnom pričom ispričanoj na njoj. Na Vama je da je zamislite, a Golub slatka radionica će Vaše snove učiniti stvarnim.

Tridesetogodišnje iskustvo u izradi torti i kolača, još uvek neiskvareno modernim načinom pripreme, učiniće da Vaša torta ostavi bez daha sve koji je budu probali,jer oduševljenje tek počinje kada je ugledate. Zatim se nastavlja sa prvim zalogajem, jer hrskave korice i filovi pripremljeni na način naših baka, podsetiće Vas na domaći ukus.Prava rapsodija ukusa se prepliće u svakom spratu, pa ćete zadovoljiti i one najprobirljivije, bilo da su ljubitelji čokoladnih ili voćnih ukusa.

Golub slatka radionica je povodom svog 30. –og rodjendana odlučila da obraduje buduće mladence, te do kraja marta možete odabrati svoju „kraljicu“ po ceni nižoj za 10%. Takodje, Vaša kraljica stiže na bal potpuno besplatno.

Neka Vaš zajednički život bude sladak kao torta!

Ne oklevajte, zakažite besplatnu degustaciju i poklonite poverenje proverenim majstorima zanata.

Golub Torte 
Žarka Zrenjanina 36, Pančevo 
Tel: 013/343 882 Mob: 064/808 74 50 
Email: golubsenzacije@gmail.com 
Email: torteco@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *