Biznis & Finansije

Promocija knjige “Menadžment i marketing usluga” prof. dr Čedomir Ljubojević i doc. dr Aleksandar Dejanović

Na promociji, održanoj na Visokoj školi modernog biznisa u Beogradu, prisustvovali su brojni profesori i student. O knjizi su govorili prof. dr Jovan Todorović, prof. dr Boris Snoj, mr Vladimir Gabrijan, prof. dr Biljana Ratković- Njegovan i doc. dr Aleksandar Dejanović.

20180224_152349

“Ova knjiga je simbioza praktičnog i teorijskog. Pokušali smo da ona bude korisna ne samo za naše studente, studente osnovnih, master i doktorksih studija, nego da knjiga bude korisno štivo za sve koji žele da se bave biznisnom kao preduzetnici, ili da vode ozbiljne kompanije koji uslugu koriste bilo kao osnovnu delatnost ili kao sredstvo za unapređenje konkurentske prednosti, odnosno povećanje vrednosti njihove ponude na tržištu”, rekao je autor profesor dr Čedomir Ljubojević zahvalivši svima koji su doprineli da se ova knjiga objavi.

20180224_15400920180224_151505

“Kao Visoka škola modernog biznisa odlučili smo da naša delatnost ne bude samo oficijalno akademsko obrazovanje. Imajući u vidu da iskustva govore da studenti koji završe fakultete ostaju oštećeni za neke veštine i neka znanja neophodna da bi se brzo i efikasno uklopili u poslu, mi smo počeli da razvijamo jedan oblik neformalnog obrazovanja zajedno sa projektnim radom. U skladu sa tim opredelili smo se i da možemo brzo i efikasno da izdajemo naše knjige, brošure, priručnike koji su korisni za polaznike raznih kurseva kao i naše studente, bilo da se radi o osnovnoj ili pomoćnoj literaturi”, dodao je profesor dr Ljubojević.

 

Vest preueta sa: www.bktvnews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *