Beauty Fashion & Beauty

BFFOREO – OVOG LETA PRIJATELJSTVO DOBIJA NOVO ZNAČENJE

LUNA play plus postaće najbolji prijatelj tvoje kože, a dok temperatura raste FOREO obara svoje cene u svim dm drogerie markt radnjama u Srbiji

BFFOREO_LUNA_play_plus_02 (2)

Beograd, 04.06. 2018. godine – Pred vama je još jedno leto za pamćenje. Toliko sunčanih dana i laganih noći čeka na vaše uspomene. Izlasci, letovanje, festivali… sve to vas dve treba da isplanirate. Njoj ne moraš da šalješ „onaj“ SMS da stižeš za pet minuta, jer obe znate da ćeš kasniti duže i sačekaće sa naručivanjem tvoje omiljene kafe. Ona to zna, kao i svaku tvoju tajnu.

Prijateljstvo je, rekli su mudri grčki filozofi, ista duša koja živi u dva tela. Ta jedna, posebna drugarica koju zoveš najboljom, svakodnevno te čini boljom osobom zbog svega što zajedno prolazite. Niko sem nje ne može već po tvom glasu da vidi kakvog si zapravo raspoloženja, a vaš kontakt očima priča priču koju samo vas dve razumete. Ona će jednom biti zadužena za tvoje devojačko veče i bez razmišljanja preuzeti sav stres oko organizacije te nezaboravne noći. Baš kao što ćeš i ti to uraditi za nju.

Sa svojom najboljom drugaricom si uvek najprirodnija, prava „ti“. Da bi sijala samopouzdanjem, prijateljska podrška tvojoj beauty rutini je LUNA play plus, inovativna četkica za čišćenje lica švedskog brenda FOREO. Ona je najbolji prijatelj tvoje kože, i na nju se možeš osloniti da će tokom vrućina i brzog letnjeg ritma brinuti o čistoći i blistavom sjaju tvog lica.

Zabavna i moderna, LUNA play plus svojim prijatnim soničnim pulsiranjima pruža mnogo za minut ujutru i minut uveče koliko je potrebno da je koristiš. Napravljena je od ultra-higijenskog silikona i uklanja 99,5* odsto nečistoća, sebuma, mrtvih ćelija i ostataka šminke, a ujedno obnavlja teksturu kože i ujednačava ten. Ova efikasna četkica je vodootporna, sa čak 400 upotreba sa jednom AAA baterijom. U Srbiji je trenutno dostupna u biserno roze i ljubičastoj boji, pa svoju LUNA play plus možeš naći u svim dm drogerie markt prodavnicama širom zemlje, i to po sniženoj ceni od 30 odsto tokom juna.

Pažnja je najbolji put do prijateljstva, a praktična LUNA play plus će pažljivo brinuti o tvom licu. Svako zaslužuje da ima siguran oslonac, pa i tvoja koža. Ovog leta prijateljstvo dobija novo značenje. Neka i tvoja koža lica pronađe oslonac u Best Friends FOREO uređajima.

Svi proizvodi dostupni su na foreo.com.

LUNA_play_plus_PURPLE_pack_front

LUNA play plus uređaj možete kupiti u dm drogerie markt prodavnicama po 30 odsto* sniženoj ceni.

LUNA play plus: glavna svojstva uređaja

  • Kožu čini mekšom, nežnijom i zdravijom. Koristi se dva puta dnevno, minut ujutru i minut uveče: blaže pulsiranje za čišćenje osetljive ili normalne kože na obrazima i čelu; snažnije pulsiranje za dublje i preciznije čišćenje „T zone“.

  • Nežan i ultra-higijenski medicinski silikon sprečava nastanak i zadržavanje bakterija, što ovaj proizvod čini 35 puta čistijim od standardnih najlonskih četkica za čišćenje lica.

  • T-Sonic pulsacije uklanjaju 99,5** odsto nečistoća, masnoća, ostataka šminke i mrtvih ćelija.

  • Četkica za lice sa dve podloge za čišćenje, pogodna za sve tipove kože.

  • Poboljšava apsorpciju proizvoda za negu lica.

  • Prikladan za putovanja, veličine pamučnog tufera, 100 odsto vodootporan.

FOREO_LUNA play plus_Purple (1)

*Akcijska cena LUNA play plus uređaja u dm drogerie markt u Srbiji važi do 30. juna 2018.

**Procenat zasnovan na samostalnoj proceni 50 korisnika nakon četiri nedelja testiranja potrošača.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *