Anti-age savetnik Beauty Fashion & Beauty Novosti

GODIŠNJI ODMOR ZA VAS I VAŠU KOŽU LICA

Jedva smo dočekali toplije vreme, ali da li je naša koža spremna?

Da, uz odgovarajuće kreme za lice.

Jun 2018. – Sa dolaskom proleća, a uskoro i leta, sve smo aktivniji u prirodi i gradu. Rekreiramo se, uživamo na terasi omiljenog kafića i gradskim ulicama, a svakodnevne obaveze obavljamo jednostavnije dok boravimo pod suncem. Mnoge aktivne žene koriste sunčane dane za vožnju biciklom do posla, ali i za dodatnu rekreaciju. Međutim, dok sve to radimo koliko mislimo na svoju kožu?

Poslednjih nekoliko godina intenzivnije osećamo delovanje sunčevih zraka. Svoje navike i uživanje na suncu nije potrebno menjati, već je dovoljno pripremiti kožu na odgovarajući način. Uz nezaobilaznu hidrataciju, dovoljno sna i pravilnu ishranu, važno je na svoju kožu nanositi i kvalitetne proizvode koji će koži davati potrebnu negu kako bi svakodnevno bila zdrava i snažna, posebno leti. Korišćenjem mudrih i jednostavnih rešenja, aktivan stil života može biti prijatniji.

SPF kao ključni faktor svakodnevne nege kože

U današnje vreme, borba protiv starenja kože ne staje samo na njenoj hidrataciji. Tajna nesmetanog uživanja u sunčanim danima je mudra dopuna svakodnevne nege kože, korišćenjem krema za lice koje imaju SPF, odnosno Sun Protection Factor. Sunce je najveći uzročnik bora, a SPF faktor ključan je u kvalitetnoj i efikasnoj beauty rutini.

Laboratorije Vichy prepoznale su važnost celokupne zaštite i predstavili dve linije za negu lica fokusirane na zaštitu kože protiv starenja. Slow Âge linija namenjena je mlađim ženama koje se približavaju tridesetima, godinama nakon kojih je potrebno dodatno se fokusirati na intenzivniju negu kože. Linija neguje i hidrira kožu, deluje na prve bore i sadrži nezaobilazni SPF faktor. Sunce, osim na nastanak bora, utiče i na njihovo produbljivanje. Za to je specijalizovana Vichy Liftactiv linija koja održava čvrstoću kože.

vichy-slowage-all-2

Vichy letnji #SummerChallenge

Briga za lepotu kože vrlo je jednostavna ukoliko se svakodnevno praktikuje rutina koja se sastoji od svega nekoliko koraka. Vichy organizuje dva zanimljiva letnja izazova posle kojih će sve učesnice zasigurno imati odmorniju, blistaviju i kožu zdravijeg izgleda. Više detalja će uskoro biti objavljeno na službenom Facebook i Instagram profilu Vichy Srbija, uz #LiftactivSummerChallenge i #SlowAgeSummerChallenge.

vichy-liftactiv-all

Letnja motivacija za negu lica

Dok se sa produženih vikenda i godišnjih odmora vraćamo odmorni, naša koža može biti iscrpljena zbog intenzivnijeg izlaganja suncu. Vichy, mnogim ženama omiljeni brend proizvoda za negu kože, pripremio je iznenađenje za žene koje ne zaobilaze svakodnevnu negu lica i svesne su njene važnosti. Uz kupovinu proizvoda iz linija Idéalia, Liftactiv, Neovadiol, Slow Âge, Normaderm, Aqualia, Nutrilogie ili Minéral 89, Vichy poklanja:

Poklon uz kupovinu jednog proizvoda: Ideal Body gel za tuširanje (100 ml)

Poklon uz kupovinu dva proizvoda: Ideal Body gel za tuširanje (100 ml) i torbu za plažu

Vichy Ideal Body gel za tuširanje obogaćen je karite maslacem i belom glinom i čini kožu mekom i hidriranom tokom vrućih letnjih meseci. Za trendy letnji look tu je Vichy torba za plažu. Proizvode možete pronaći u svim Vichy partner apotekama širom Srbije. Požurite, jer akcija traje do isteka zaliha poklona.

vichy- ideal body gel-1

Više informacija o Vichy proizvodima potražite na www.vichy.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *