Dobra hrana Wine club

Izvuci biznis plan iz flaše – TORLEANZI PRIMITIVO

PrimitivoKada želite da iznenadite proverene gurmane (sve to sa dušom juga Italije), koji se jednako raduju jagnjetini, ribi ili bogatim sosovima, kod vina – Torleanzi Primitivo nema promašaja.

Uživaoci dobrog zalogaja su uglavnom i poznavaoci prateće božanstvene tečnosti u formi vina, koju naprosto piju na posebna način. Vino je za njih zen trenutak koji počinje pre jela, traje dok se dešava trpeza i može da zameni desert. Zato je Primitivo naš izbor.

Evo prilike da okupite svoju malu radnu grupu na kraju leta koje je ove godine na sreću predstavlja produžetak lepih dana i da na terasi u prirodi uz najkomplikovaniji švedski sto sa puno začina, eksperimenata napravite novi biznis plan za sledeću godinu.

Specifičnost ovog vina je to što predstavlja najzanimljiviju autohtonu sortu Italije, rubin crvene boje sa ljubičastim nijansama. Istaknute čiste i dobre koncentracije, sve ono što vi želite u svom biznis planu za sledeću godinu.

Vino će otvoriti nove kreativne ideje. Pokrenuti nove istinske poslove, jer i u vinu je istina.

A da cela stvar ostane za pamćenje i prepričavanje, ne zaboravite da svojim odgovornim poslovnim saradnicima koji vaš posao čine važnim i znaju koliko je poverenje važno u svakom odnosu, napravite neočekivani gest time što ćete svakome pokloniti bocu TORLEANZI PRIMITIVO kako bi to vinsko iskustvo podeli sa onima koje vole.

Torleanzi vino i hrana 6

Više o vinariji:

www.bomaks.rs

Facebook_logo_(square) Vinarija Torleanzi – Bomaks

Instagram vinarija_torleanzi

logo_20e_20dicitura_20UE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *