Nekategorizovano

Nova ŠKODA KODIAQ RS: Sportski izgled, komfor i prostranost

› KODIAQ RS sa sedištima i oblogom vrata presvučenim Alcantara kožom i štepovima u kontrastnoj boji u kristalnom dizajnu

› Sportska varijanta modela KODIAQ nudi dosta prostora u kombinaciji sa praktičnošću

› Ovaj SUV visokih performansi će biti premijerno predstavljen na 2018 Paris Motor Show

ŠKODA KODIAQ RS je novi sportski model češkog brenda. Za nedelju dana, ovaj SUV će biti premijerno predstavljen na 2018 Paris Motor Show. Najmlađi član ŠKODA porodice sa oznakom RS je kombinacija prostranosti i fleksibilnosti, kao i praktičnosti enterijera tipičnog za automobile brenda ŠKODA.

Sportska sedišta sa naslonom za glavu su presvučena Alcantara presvlakom za sedišta – materijalom koji se često koristi u motosportu. Kontrastni štepovi i crveni detalji sa perforiranom Alcantara-om stvaraju vizuelno sportskiji izgled. Bočne strane sedišta su prekriveni karbon kožom i, baš kao središnji naslon za ruke i nasloni za ruke na vratima, imaju crvene štepove.

Sportski volan sa crvenim štepom i novim RS logom

Multifunkcionalni sportski volan sa RS logom i kontrastnim crvenim štepovima. Vrata su obložena crnom Alcantara kožom, ali u ovom slučaju, prepoznatljivo dijamantsko ukrštanje je u crnoj boji. Carbon izgled instrument table, crni krov i pedale od nerđajućeg čelika upotpunjuju sportski izgled modela ŠKODA KODIAQ RS. Naravno, ovaj SUV visokih performansi je zadržao sve poznate prednosti modela KODIAQ: dosta prostora za pet ili sedam putnika, ogroman prtljažni prostor i puno Simply Clever rešenja po kojima je brend poznat.

www.skoda-auto.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *