Beauty

NOVA FOREO PAMETNA MASKA ZA LICE SA KOFEINOM „OTVARA OČI” U JEDNOM TRENU

Probudite svoje lice uz inovativnu masku sa kofeinom, neka to bude vaš novi jutarnji ritual

01_NOVA FOREO PAMETNA MASKA ZA LICE SA KOFEINOM_Shimmer Freak Smart Mask (1)

 

Zaljubljenici u beauty rituale sada mogu da uživaju u svojoj omiljenoj šoljici kafe i u drugačijem obliku, uz masku od mikrofibera u koju je ubrizgan kofein. Ova inovativna maska predstavlja sjajan način da se proslavi svetski dan posvećen kafi, ali i da negujete svoje lice bilo kog dana u godini. Pored toga što otklanja tragove umora za samo 90 sekundi, ova maska uklanja i izumrle ćelije kože, čineći je blistavom i zategnutom.

Stiv Tomson, direktor marketinga kompanije FOREO, objašnjava: „Manje je poznata činjenica da je kofein moćan antioksidans koji može smanjiti znake prevremenog starenja. Ovaj sastojak je pravi spasilac kože i zahvaljujući tom svojstvu je pronašao svoje mesto u našoj kolekciji aktivnih UFO maski. Zahvaljujući formuli naše maske sa kofeinom, ten dobija neophodnu svežinu,  a oči blistaju kao posle punih osam sati sna.“

Formulu svetlucave maske Shimmer Freak čini visoko koncentrisana mešavina aktivnih sastojaka koji doprinose revitalizaciji osetljivih delove kože oko očiju. Bogat antioksidansima, kofein pruža energiju i osvežava kožu, čineći ten svežim i blistavim. Istovremeno, ružina voda hidrira kožu, pružajući joj dodatnu vlažnost, dok niacinamid ujednačava sitne nepravilnosti kože i popunjava fine linije, dajući licu blistav izgled.

Ovo „svetlucavo savršenstvo“ je namenjeno samo za predeo oko očiju i doprinosi „efektu buđenja” jer sadrži fine čestice koje reflektuju svetlost i na taj način smanjuje tamne kolutove ispod očiju.

Svetlucava maska sa ekstraktom kafe koristi se u kombinaciji sa čuvenim UFO uređajem, a zahvaljujući efektu krioterapije osvežava osetljivu kožu i umiruje umorne oči. Maska se nanosi oko kontura oka i deluje na smanjenje otečenosti i tamnih kolutova, darujući koži blistav izgled.

 

UFO kolekcija aktivnih maski uključuje:

  • ‘Shimmer Freak’ Mask formula sa ubrizganim kofeinom osvežava konture oka. Koristi se isključivo u paru sa UFO uređajem.
  • ‘H2Overdose’ Mask sadrži hijaluronsku kiselinu i pruža intenzivnu vlažnost za dodatnu hidrataciju suve kože. Koristi se u paru sa UFO i UFO mini.
  • ‘Glow addict’ Mask formula sa zrncima bisera pruža umornoj koži zdrav i sjajan izgled. Koristi se u paru sa UFO i UFO mini.
  • ‘Matte Maniac’ Mask formula sa zrncima uglja matira ten i otklanja nečistoće, za čistiji i zdraviji izgled kože. Koristi se u paru sa
  • ‘Youth Junkie’ Mask formula sa infuzijom kolagena popunjava fine linije i pomaže u podmlađivanju kože. Koristi se u paru sa UFO i UFO mini.
  • ‘Make My Day’ Mask sadrži hijaluronsku kiselinu i crvene alge za duboku hidrataciju i zaštitu od zagađenja, pružajući blistav ten. Koristi se u paru sa UFO i UFO mini.
  • ‘Call It A Night’ Mask sadrži ginseng i maslinovo ulje za negu i revitalizaciju, formula koja regeneriše kožu preko noći. Koristi se u paru sa UFO i UFO mini.

 

https://www.foreo.com/shop/masks  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *