Gde ići?

U susret FashionWeek-u

bdw442

Belgrade Fashion Week svečano će biti otvoren revijom srpskih modnih brendova okupljenih oko Klastera FACTS – AMC – Afrodita Mode Collection, Maruška, EXTERRA i IVKO Woman. Ova revija biće prvo zajedničko pojavljivanje članova Klastera modne i odevne industrije Srbije kojom Modni Studio Click, kao organizator BFW-a, podržava revitalizaciju naše modne industrije

Ljubiteljima mode će se predstaviti AMC – Afrodite Mode Collection. Lajtmotiv kolekcije pod imenom  “AMC…NOW!” je veliki grad i dinamičan način života. Odevne komade ovog brenda posebno zanimljivim čine animal print za hrabre i floralni motivi za romantične žene. 

Publika će imati priliku i da vidi reviju brenda Maruška čija se kolekcija sastoji od svilenih marama i ešarpi, a podeljena je u tri celine koje predstavljaju razvojni put brenda – ručni rad na svili, print na svili i kolekcija sa motivima iz srpske tradicije i umetnosti. 

Predstavljanje domaćih brendova upotpuniće i modeli brenda Exterra bogatog kolorita, sa definitivno neočekivanim nijansama. Kolekcija je zamišljena kao spoj romantičnog  i  urbanog, a sve to je upotpunjeno poznatim Exterra printovima. 

Ivko Woman – brend prepoznatljiv po proizvodnji trikotaže, kaputa, jakni, džempera i drugih odevnih predmeta prikazaće veoma bogatu kolekciju živopisnih boja. Posebno je zanimljiva činjenica da se odevni komadi ovog brenda trenutno prodaju u više od 1000 radnji širom sveta.

http://belgradefashionweek.com/
https://belgradefashionweek.com/index.php/program/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *