Ideje za njega

LG će na CES 2019 predstaviti sistem za proizvodnju zanatskog piva

Na predstojećem Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES 2019), kompanija LG Electronics (LG) će predstaviti sistem za proizvodnju piva baziran na kapsulama, LG HomeBrew. Ovaj vrhunski uređaj čini da proces pravljenja piva bude neverovatno jednostavan zahvaljujući kapsulama za jednokratnu upotrebu, algoritmu optimalne fermentacije i opciji za samostalno čišćenje, čime je ovaj proizvod idealan za svakoga ko uživa u kreiranju ukusa piva po svojoj želji.

LG HomeBrew 2

Jedinstveni LG sistem zasnovan na kapsulama donosi revolucionarnu jednostavnost u umetnosti pravljena piva aktivacijom na dodir. Sa setom kapsula za jednokratnu upotrebu, a koje sadrže slad, kvasac, hmelj i aromu, pritiskom na dugme LG HomeBrew automatizuje kompletnu proceduru od fermentacije, karbonizacije, do servisne starosti i čišćenja tako da se uživanju mogu prepustiti i početnici. Dodatno, besplatna aplikacija za podršku (za Android i iOS uređaje) daje korisnicima mogućnost da, u bilo koje vreme, provere status HomeBrew-a.

HomeBrew ne samo da nudi neverovatno jednostavan način pravljenja piva, već naglašava i kvalitet piva. Optimizovani algoritam fermentacije kontroliše proces fermentacije sa preciznom kontrolom temperature i pritiska, za garantovani uspeh pravljenja. Sistem pametne kapsule otklanja sve poteškoće koje se vezuju za tradicionalne metode pravljenja piva u kućnim uslovima. On automatski održava higijenu koristeći samo toplu vodu i na taj način osigurava čistoću za sledeće pravljenje.

 LG HomeBrew

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *