Ideje za njega

Efikasna nega za kosu za muškarce sa Vichy Dercos Aminexil MEN

Gubitak kose je Ahilova peta mnogih muškaraca i tema o kojoj nerado govore, jer osim mogućih zdravstvenih problema ukazuje i na ono na šta su oba pola osetljiva – starenje i gubitak mladalačkog izgleda. Godine, naravno, ne moraju da budu glavni krivac slabljenja i gubitka kose, tu su i fiziološki uzroci kao što su hormoni i nasledni faktor, ali i sveprisutni stres, štetno UV zračenje i zagađenje iz okoline, naročito u urbanim sredinama. Posledice su oštećenja folikula dlake i vlakna, kao i postepena degradacija rasta kose, koja je, zahvaljujući sprovedenim istraživanjima, otkrivena kod velikog boja muškaraca.

Sve ovo su u praksi potvrdili glumac, autor i voditelj popularnog kulinarskog šou programa „Mr. Kitchen“ Slobodan Stefanović i novosadski influenser Goran Astaloš, koji su sa dozom humora i šalom na vlastiti račun na svojim profilima na društvenim mrežama podelili iskustvo o prvim znacima gubitka kose i postepenom prihvatanju nove slike u ogledalu. Na fotografijama koje možete pogledati na Slobodanovom i Goranovom profilu, osmesi sijaju barem koliko i njihovo teme!

Ipak, da ne bude sve tako crno, pobrinuo se Dercos sa svoja tri proizvoda protiv opadanja kose iz linije Aminexil MEN.

Intenzivni tretman namenjen muškarcima sa prvim znacima gubitka kose, koji se ciljano nanosi ujutru ili uveče na područje opadanja kose (zalisci ili teme). Njegova gelasta struktura omogućava lako nanošenje na vlasište, a osim što jača vlakno kose, u roku od šest nedelja dokazano usporava opadanje kose na ciljanim zonama.

Za muškarce sa proređenom kosom po čitavom temenu u ponudi je Aminexil MEN pena trostrukog delovanja koja trenutno zadebljava vlas i daje strukturu, a njena lagana i prozračna penušava tekstura omogućava lako nanošenje čak i na osetljivo vlasište. Kosa je u trenutku oblikovana i spremna za izlazak iz kuće ka svakodnevnim obavezama.

Kao odlična dopuna Aminexil MEN intenzivnom tretmanu ili peni, tu je Aminexil MEN energetski stimulirajući šampon sa kreatinom za revitalizovano vlasište i jaču i gušću kosu. Pogodan je za korišćenje više puta nedeljno.

Teško je ostati ravnodušan na sve ove dobre vesti? Podelite fotografiju svoje „frizure“ uz #DaSamBaremZnao i pridružite se pokretu ponosnih ćelavaca, koji znaju da je to samo forma, a ne sadržaj. A ostali, koji imaju kosu i ne žele da se od nje rastanu – odaberite Dercos jer #KosaBiraDercos!

Više informacija o proizvodima potražite na vichy.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *