100% prirodno

Voda kao zdrava navika

Da li pijete dovoljno vode? Osim što nam utoli žeđ, voda pomaže našem organizmu da obavlja sve najvažnije funkcije. Najlakši način da unesete dovoljno vode je da uvek nosite flašicu vode sa sobom. Bilo da putujete, trenirate, ili jednostavno obavljate denvne obaveze, voda je vaš najbolji prijatelj. Za našu priču mi smo izabrali Gala vodu. Pročitajte zašto:

1. Flaširana voda nije zagađena – Često se dešava da voda sa česme ima čudan ukus. Razlog su veće količine hlora, kao i kamenca koji se nakuplja na cevima. Kod flaširane vode poreklo i sastav su nevedeni na etiketi.

2. Flaširana voda čisti organizam – Obogaćena mineralima kao što su kalijum i magnezijum, flaširana voda podstiče bolji rad metabolizma. Čisti toksine iz tela, i pomaže organima za varenje. To dovodi do poboljšanja zdravlja i lepšeg izgleda kože.

3. Flaširana voda pomaže u mršavljenju – Redovnim unošenjem vode smanjuje se osećaj gladi. Metabolizam radi brže i kilogrami se tope. Kada pri ruci imate vodu manje su šanse da posegnete za gaziranim pićima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *