Fashion & Beauty

Kreativnost je više od hobija

Brend Lily handmade je nastao iz ljubavi jedne mlade majke u vreme kada je pripremala krštenje za svoju ćerku Lenku. Posle potrage za haljinom za krštenje, kreativna mama je odlučila da jednostavnu belu haljinu ukrasi ličnim aksesoarom za kosu, koji je sama osmislila. Nežni broš i šnalica u bejbi roze boji osvojili su društvene mreže i tako je nastao profil, hobi, ali i novo uživanje.

Danas brend Lily handmade ima 8500 pratioca. Napravila je svoj mini kurs kroz story, ali ima i humani karakter, gde 10% prodaje Milena uplaćuje fondaciji „Budi human“.

„Ženama se dopalo što same mogu da naprave aksesoar i modni detalj. Ja sam pokrenula liniju za bebe: trakice, šnalice… a preraslo je u ozbiljnu priču. Danas moje kreacije krase venčanice, dekorišu rođendane i slatke stolove, a pravim i dekorativne cvetne brojeve i slova za sobe…“

Usavršila sam izbor materijala. Trakice za bebe pravim od 100% pamuka i rastegljivog materijala. Cvetiće ručno radim (tehnika sa svećom), sve je prijatno, nosivo i udobno, a veštačko cveće je vrhunskog kvaliteta.


“Svoju kreativnost razvila sam kada sam rodila Lenku, a brend sam nazvala po jednom od njenih nadimaka, Lily”.

Tako je moj  hobi postao posao, a kreativno stvaranje radost koju delim sa onima koji to prepoznaju.

Fb trakice Lily https://www.facebook.com/lilyhandmadens/

Instagram: Lily handmade

Gmail: trakicelily@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *