Naš izbor

Raznobojne pufne koje hodaju

Savršene ručno izrađene, šarenolike papuče svojim unikatnim detaljima i dizajnom razbijaju monotoniju i u Vaš stil unose veselu notu leta.

 Pom Poms handmade je autentičan brend iz Šapca koji poseduje sertifikat starih umetničkih zanata “Otvorena šaka” koji izdaje ministarstvo privrede i bavi se ručnom izradom  papuča, modnih asesoara i kućne galanterije.

Leto 2019. godine je na sreću leto u kom je igra boja u potpunosti dozvoljena i poželjna. Naša preporuka su razigrane i raznobojne bobice koje ćete ove sezone nosti na papučama koje prete da postanu modni detalj broj jedan.

Kolekcija papuča čije modne boje prate hitove lakova za nokte ove sezone, a razigranost i forma otvoreno pokazuju „dete u Vama“.

Pom Poms handmade ne prave samo papuče koje nosite napolje u vrelim letnjim danima, već i zabavne, udobne i luckaste kućne papuče u kojima ćete se osećati prijatno.

Prednost ovih papuča je ta što kada Vam dosade one postaju prelep umetnički deo Vašeg kućnog enterijera, tako što ih jednostavno okačite na zid.

Oni prave kretivne i praktične letnje torbe koje će Vam na plaži dati odličan lični pečat i izdvojiti vas izdvojiti iz mase.

Do njih brzo i lako možete doći putem Instagrama: pompoms_handmade i Facebooka:  Pom’ Poms handmade design ili pozivom na broj 060/301-60-13. Takođe imaju i prodajno mesto u Beču u TC „Steffl“ u samom centru grada gde se prodaju najprestižniji brendovi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *