Gde ići?

Filmstreet ovog vikenda na Sava Promenadi

Filmsko druženje pod zvezdama na najlepšem beogradskom šetalištu

Beograd, 25. jul 2019. – Filmofili, pripremite kokice! Omiljena letnja filmska tradicija Filmstreet i ovog petka i subote, 26. i 27. jula, poziva ljubitelje kinematografije i svetskih blokbaster hitova u bioskop na otvorenom, pod vedrim beogradskim nebom. U vrelim letnjim danima ovog puta će vas rashladiti obala Save, pa će jedno od najlepših beogradskih šetališta, Sava Promenada (na terasi kod restorana Savanova) ugostiti obožavaoce vrhunskih trilera.

Za razliku od prethodnih godina, FIlmstreet je sada svakom vikendu namenio određenu tematiku ili žanr, pa će zvezda obe večeri na Sava Promenadi biti dvostruki oskarovac Ben Aflek. Za petak u 20:30 časova zakazana je projekcija filma „Town“ iz 2010. godine, poznatog krimi trilera zasnovanog na romanu „Prince of Thieves“ Čaka Hogana. Ljubitelji uzbudljive akcije i visokog nivoa adrenalina – očekujemo vas! Subota od 20:30 časova rezervisana je za psihološki triler „Gone girl“ iz 2014. godine, filmsku interpretaciju istoimenog romana, čija misteriozna dešavanja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. 

Prvi i jedini tradicionalni letnji bioskop u Beogradu Filmstreet već devet sezona organizuje projekcije na najatraktivnijim lokacijama u prestonici, a drugu godinu zaredom u okviru Belgrade Waterfront-a. Kao jedna od najposećenijih manifestacija, bioskop na otvorenom do sada je ugostio više od 300.000 ljudi. 

Pridružite se filmskom druženju pod zvezdama!

Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *