Nekategorizovano

Grand kafa Strong – snažna doza uživanja u kafi

Za sve ljubitelje jake kafe, intenzivnog mirisa i punog ukusa koji dugo traje, na police supermarketa širom Srbije stiže nova, sveže mlevena Grand kafa Strong! Istovremeno jaka i pitka, a fino mlevena kafa, pravi je izbor za one koji svakodnevno žele snažniji doživljaj kafe i istinski uživaju u moćnom ukusu omiljenog crnog napitka.

Posebno kreiran za potrošače kojima je neophodan dodatni, jači izvor energije, novi ukus Grand kafe ispuniće vaše vreme još snažnijim, a isto neodoljivim ukusom i mirisom, koji će vas pratiti kroz ceo uspešan dan. Osim punog ukusa koji pokreće sva čula, Grand kafa Strong pruža i pravi vizuelni užitak – kao napitak intenzivne tamno braon boje i bogate, raskošne pene u svakoj šoljici.

Grand kafu Strong izdvaja jedinstven način mlevenja i pečenja, kao i pažljiv odabir kafe. Naime, kako bi se oslobodila prirodna snaga kofeina i poprimila tamnija čokoladna boja, zrna kafe se nešto jače peku, a potom i melju na tradicionalan način, kamenim mlinovima. Zrna kafe tako oslobađaju posebna aromatična ulja, koja doprinose intenzivnoj aromi, kao i kompleksnom, ali potpunom ukusu prave kafe.

Osim uživanja u karakterističnom punom ukusu, Grand kafa Strong će vam doneti dodatnu dozu energije za svaki dan i doprineti jačem iskustvu uživanja u nezaobilaznom dnevnom ritualu. Probajte Grand kafu Strong, i prepustite se uzbudljivoj jačini koja pokreće!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *