Ideje za njega Inspiriši se

Novi dizajn ikone: Škoda Octavia

OCTAVIA je srce i pokretač brenda ŠKODA, predvodnik i najprodavaniji model. I baš u trenutku kada slavi 60 godina od početka proizvodnje, češki proizvođač predstavlja najnovije izdanje bestselera.

Četvrta generacija modela ŠKODA OCTAVIA je porasla, pa je stoga duža i šira od prethodne verzije. Prtljažni prostor je takođe veći. Zahvaljujući novom ŠKODA dizajnerskom jeziku, OCTAVIA se može pohvaliti još većom emotivnošću; potpuno novim konceptom enterijera koji kombinuje funkcionalnost i jedinstvenu prostranost sa visokokvalitetnim materijalima i pametnim rešenjima, koja se ogleda čak i kroz najsitnije detalje. Pored toga, nekoliko novih rešenja za povezivanje i sistema za asistenciju naglašavaju inovativne sposobnosti brenda u segmentu kompaktnih automobila. Pored svih ovih kvaliteta, najznačajnija je vrednost proizvoda za uloženi novac i kvalitet na koji su kupci brenda ŠKODA navikli.

› Eksterijer: emotivan dizajn, odlična aerodinamičnost i full LED Matrix farovi.

› Enterijer: izdignut ekran, ergonomska podrška za leđa, trozonski klima uređaj Climatronic, novi upravljač, dva ekrana od 10“, „shift-by-wire“ tehnologija i još mnogo toga.

› Pogonski agregati: efikasni benzinski, dizel i CNG motori sa plug-in hibridnim pogonom.

› Svetska premijera modela OCTAVIA zakazana je za 11. novembar u Pragu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *