Nekategorizovano

Uvek moderna, crna!

Crni komadi nameštaja, crne tapete ili zidovi ponovo su u samom vrhu izbora kupaca kada je u pitanju opremanje prostora.

Da li je u pitanju moda, tehnika ili industrija nameštaja čini se da su komadi u crnoj boji večiti klasici, koji odišu dozom luksuza i glamura.

A kako je moguće postići idealnu kombinaciju modernog i elegantnog, uputiće nas dizajneri enterijera Forma Ideale, koji uvek pomno prate svetske trendove ali i lokalne zahteve kupaca.

Prvi predlog je da crni komad nameštaja ili sistem elemenata poput TOSCANE kombinujete sa svetlijom podlogom. Sistem elemenata TOSCANA, inspirisan modernim italijanskim dizajnom, prefinjenim materijalima i jednostavnom formom, predstavlja elegantan spoj tradicije koji se ogleda u zlatnom drvo dekoru i savremenom stilu čiji je predstavnik crna mat folija.


Druga opcija su crni zidovi ili tapete u kombinaciji sa komadima nameštaja jarkih boja.
Crna boja se u uređenju enetrijera nametnula kao boja koja pruža dubinu i sofisticiranost. Idealni  saveznik TOSCANI biće ugaona garniture ZITA F,  koja upravo zbog svog kolorita u dom donosi dozu elegancije.

Kada je pitanju dekoracija, crna boja dozvoljava i metalne konstrukcije napravljene od žica ali i dekorativne drvene detalje koji daju dodatnu toplinu prostoru. Dekorativne biljke su još jedan od elemenata koji će dodatno oplemeniti vaš enterijer i dati mu neophodnu svežinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *