Nekategorizovano

Decembar u Zvezdara Teatru

Spreman je i poslednji repertoar u ovoj godini. Na repertoaru se pored ostalog nalazi i nova predstava čija je dramatizacija nastala prema romanu Ivane Dimić “Arzamas”, u režiji Ljiljane Todorović u kojoj igraju Branka Petrić, Nela Mihailović i Milan Lane Gutović.

Predstava “Osama – Kasaba u Njujorku” slavi jubilej – pedeset izvođenja.

Fotografija sa predstave “Osama Kasaba u Njujorku”, autor fotografije: Nikola Vukelić

U goste iz Zaječara dolazi predstava “Petra”, čiju je dramatizaciju prema motivima Ričarda Lorca uradio Irfan Mensur koji je i reditelj predstave. U predstavi igraju Tanja Bošković, Viktorija Arsić, Nataša Petrović i Lana Karaklajić.

Zvezdara Teatar će ugostiti i putujući Teatar Vihor koji će predstavom “Teško je reći zbogom” Mira Gavrana proslaviti četvrti rođendan i obeležiti pedeseto izvođenje predstave. Reditelj je Marija Lipkovski, a igraju Nina Janković, Ivan Mihailović i Nevena Vukes.

Godinu, tradicionalno, već više od dvadeset godina Zvezdara Teatar završava sa humanitarnom večeri poezije Matije Bećkovića za koje neprekidno vlada veliko interesovanje.

Iskoristite decembar i pogledajte neku od predstava ili obradujte člana porodice ili prijatelja parom karata ili poklon vaučerom.

Karte možete kupiti i na sajtu www.zvezdarateatar.rs


Repertoar za decembar 2019. godine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *