Nekategorizovano

Novogodišnji Grand kafa poklon set: prava kombinacija za prazničnu magiju!

Od čega se pravi atmosfera prazničnih dana? Recept je veoma jednostavan: uzmete malo nerazblažene radosti, pomešate je sa veselim melodijama u pravcu kazaljke na satu, pustite da se ohladi u najdražem kalupu, a sve to upotpunite omiljenim mirisom i ukusom sveže mlevene kafe. Onda ceo paket uvežete u najlepše želje – i eto esencije novogodišnje ljubavi! Spremna je da je podelite sa onima koje volite, i savršena da je poklonite i onima koji možda još uvek ne znaju da ih volite…

Naš omiljeni kalup ima oblik kuće: to je mesto u kojem se sakuplja i odakle se nezadrživo razliva novogodišnja radost, prostor u koji pozivamo one sa kojima u Novoj godini želimo da provedemo još više vremena, i centar energije koja nas u ovo doba godine posebno spaja i poziva na bliskost. Upravo zato, naša najnovija Grand kafa novogodišnje poklon pakovanje ima oblik kućice  – i to one ispunjene radošću!

Sa neodoljivom Grand kafom Gold, koja obećava mirisne zajedničke trenutke, i čokoladom Najlepše želje koja mami na prepuštanje uživanju, novo poklon pakovanje pomoći će vam da za ove praznike preuzmete ulogu Deda Mraza – ili mu bar malo pomognete. Odabrali smo kombinaciju koja garantovano izvlači osmehe na lice, započinje ili obnavlja prijateljstva, i plete svuda oko nas nevidljivu, toplu i ušuškanu prazničnu magiju, koja se sve jače oseća u sve hladnijem vazduhu.

Vreme je da se zbližimo u zajedničkom uživanju u savršenoj kombinaciji čokolade i kafe – vreme je za miris, ukus i srećne praznike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *