Premijera filma “Grudi”

Premijera novog filma prve crnogorske rediteljke Marije Perović – GRUDI, koja će biti održana 5.2. u Kombank dvorani, a u bioskopima širom Srbije već od 6. februara.

Radnja filma smeštena je u Nikšić. Likovi su pripadnici srednje klase, intelektualci, neostvareni i šarmantni antijunaci, roditelji i oni koji pokušavaju da se ostvare kao roditelji. Jedna od ključnih tema je borba protiv kancera dojke. Tema priče je generacijsko, gimnazijsko prijateljstvo, a dramski razlog bolest, tako da se skreće pažnja na vrline i mane savremenog društva: tempo života, trka za afirmisanjem, opstanak, prijateljstvo, podrška, generacijski sukob i želja za boljim životom.

U filmu tri drugarice još iz gimnazije glume Nada Šargin, Dubravka Drakić i Marija Škaričić, koje dolaze u Nikšić na proslavu 25 godina mature. U ostalim ulogama: Vojin Ćetković, Mira Banjac, Peđa Bjelac, Jelena Đukić, Danilo Lončarević, Branimir Popović, Aleksandar Đurica.

Trejler filma možete pogledati na linku:
https://youtu.be/CP2XWwOh1lM

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA