Nekategorizovano

Pridružite se Insta Grand x Senidah izazovu

Insta Grand je za sve one koji uživaju u kafi i dobroj muzici, pripremio seriju izazova na svom Instagram profilu. Verujemo da već uveliko Samo uživate uz Senidin hit i da ste nebrojano puta ogledali spot, a kako bi uživanje bilo potpuno, imate priliku da do 10. avgusta osvojite deset jedinstvenih rekvizita baš iz tog spota!


Insta Grand će vas, pored pružanja vrhunskog kafenog užitka i popodnevnog predaha, inspirisati da što originalnije i kreativnije pristupite izazovu. Očekuje vas 10 izazova, u kojima ćete imati priliku da osvojite 10 Senidinih odevnih komada i aksesoara iz spota – od jakni, sakoa, mantila do nakita, mikrofona i drugih aksesoara. Prvi izazov počeo je 1. juna, cela aktivacija će trajati do 10. avgusta, a kako biste učestvovali sve što je potrebno jeste da se prepustite užitku kremaste Insta Grand kafe. Sačuvajte kesice, jer će vam biti potrebne za svaki od izazova iuz pomoć njih pokažite svoju originalnost. Potom svoju kreativnost objavite u formi slike na svoj Instagram profil uz #samouzivaj i tag @instagrandkafa profila, a svakako pratite zvaničan Instagram profil Insta Grand kafe, za detaljnije informacije.

Uživanje je još i veće jer Insta Grand dolazi u većim pakovanjima, a idealan odnos sastojaka pruža pravi kafeni užitak. Insta Grand 3in1 i 2in1 kojima dominira kafeno-mlečni ukus, neodvojivi su deo svakog druženja. Insta Grand Cappuccina i kafe sa ukusima svojom savršenom kombinacijom kremaste strukture i aromatičnih ukusa otvaraju priliku za idealno popodnevno uživanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *