Inspiriši se

HAPPY KIDS – SREĆNA KUĆA ZA VAŠU DECU

Ako se dvoumite i razmišljate da li da vaše dete provodi vreme kod kuće ili u vrtiću, predlog stručnjaka, psihologa i sociologa je da to uvek bude u vrtiću, gde je dete okruženo drugom decom istog ili približnog uzrasta. Veoma je važno da dete od prvih dana socijalizacije bude u sigurnim rukama, na mestu koje se prilagođava ličnim potrebama svakog mališana, a dete raste i razvija se u okruženju punom ljubavi i dobre energije. Pored toga, visokokvalifikovan vaspitno-obrazovni kadar, verifikovan program za sve uzraste, velika kreativnost i poslovna ozbiljnost čine  HAPPY KIDS pravim izborom za vaše mališane.

U HAPPY KIDS-u deca borave u čistom, zdravom i bezbednom okruženju. Mališani odrastaju u stimulativnim, maštovito i kvalitetno opremljenim centrima, koji su podeljeni po oblastima interesovanja: muzički centar, kreativni centar, matematički centar, kompjuterski centar, geografsko-istorijski centar, biološko-ekološki, jezički centar, igraonica… U centrima se nalaze raznovrsni didaktički i igrovni materijali različitog nivoa složenosti, koji su deci uvek dostupni.

Vaspitno-obrazovni rad se realizuje prema jedinstvenom programu, verifikovanom od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Obrazovni program se zasniva na učenju kroz igru, koja je dovoljno podsticajna i fleksibilna da dozvoli individualni razvoj svakog deteta i dovoljno sadržajna da podstakne kognitivni razvoj i samodisciplinu.

HAPPY KIDS-u se neguje individualni pristup mališanima. Svakodnevno se prati i evaluira realizacija aktivnosti i na osnovu toga se procenjuje razvoj i napredovanje svakog deteta. Stoga, u paleti usluga postoje i one koje su namenjene darovitoj deci, kao i mališanima sa razvojnim problemima.

Pored brižljivog planiranja vaspitno-obrazovnog rada, u HAPPY KIDS-u se posebna pažnja poklanja obezbeđivanju zdrave i pravilne ishrane dece. Vodeći računa o nutritivnim potrebama mališana, kvalitetan stručni tim centralne kuhinje daje svoj doprinos u uspostavljanju zdravih stilova ishrane i snažnijeg imunog sistem kod dece, što je sada važnije nego ikad. U vrtićima se servira pet obroka: doručak, voćna užina, ručak i dve popodnevne užine.

Ono što još HAPPY KIDS izdvaja u svetu privatnog predškolstva jeste brojnost dodatnih usluga koje su po kvalitetu sadržaja i organizaciji nenadmašive.

Uverite se i sami zašto je HAPPY KIDS prava adresa za odrastanje vašeg deteta.

Posetite zvanični sajt za više informacija https://happykidsvrtic.rs/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *