Nekategorizovano

Dnevnik rođendanske nedelje

Tradicionalno svake godine, prve nedelje septembra PU „HAPPY KIDS“ proslavlja svoj rođendan. Ove godine ustanova slavi 14. rođendan i za tu priliku je u okviru ustanove osmišljen bogat zabavno edukativni program.

Prvog dana rođendanske nedelje HAPPY drugari su uživali u veličanstvenoj balonijadi. Fantastična žurka dece u društvu maštovitih fugura od balona, svojim kvalitetom zabave i dekoracije, ostavilja bez teksta i najbolje organizatore dečjih žurki.

Drugog dana organizovan je maskenbal. U vrtićima je održana spektakularna revija maskenbalskih kostima tokom koje su drugari ponosno predstavili svoje kreacije i odlično se zabavili. Mališani su odabirom maski ostavili bez daha svoje vaspitače, ali i drugare.

Rođendanska nedelja nastavljena je izletom. Mališani su uživali u čarima botaničke bašte i uz vođstvo stručnog vodiča upoznali su različite vrste biljnog sveta. HAPPY drugari su proveli nezaboravan dan u prirodi i puni utisaka su se vratili u vrtić. Povodom uspešno realizvaonog izleta i kao potvrdu da su se lepo ponašali, mališani su dobili i pohvlanicu!

Proslava rođendana se ne može zamisliti bez rođendanske torte koja predstavlja glavni simbol zabave, deljenja radosti i zajedništva. HAPPY drugari su tradicionalno uz zvuke poznate rođendanske pesme i duvanje svećica obeležili još jedan dan rođendanske nedelje.

Nedelja slavlja završena je zabavom na engleskom jeziku. Drugari su učestvovali u plesnoj igraonici uz muziku na engleskom, uživali su u ukusnim specijalitetima engleske kuhinje, a učestvovali su i u kreativnoj radionici tokom koje su pravili zastavice Engleske. Svoje produkte rada su ponosno poneli kući.

Tokom rođendanskog programa mališani su jednako uživali kako u zabavnim, tako i u edukativnim aktivnostima i na taj način iskustveno stekli nova saznanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *