Biznis & Finansije

IDEJA STANUJE OVDE

Ideja je ono što pokreće, stvara i traje, u svakoj epohi i svim kulturama. Tamo gde težnja pronađe put do svog ostvarenja, priznanja ne izostaju i podrška dolazi sama. U potrazi za sinonimima ideja koje su svet učinile lepšim, stvoren je Concept Club. Jedinstven po svojoj definiciji, pronašao je put od ideje do realizacije i dobio podršku za stvaranje koncepta koji nudi rešenje za profitabilno investiranje, transparentno upravljanje imovinom i standardizaciju rentabilnih nekretnina.

Concept Club je vizija sa jasnim ciljem, da svako prepozna zadovoljstvo i svoj interes u procesu izgradnje i stvaranja jedinstvenog koncepta.

Garantovani povraćaj investicije

Bez obzira na turistički potencijal lokacije, rentiranje apartmana zahteva dodatna ulaganja novca i vremena vlasnika, što ugrožava investiciju mnogih. Sa ciljem da ponudi rešenje, Concept Club je primenio drugačiji pristup investiranju. Kupovinom apartmana u nekom od CC objekata na Zlatiboru, postajete član kluba sa svim prednostima koje on nudi u vidu pratećih sadržaja, transparentnog upravljanja rentiranjem i garantovanim povraćajem investicije u periodu od 10 do 15 godina. Vlasnici apartmana imaju mogućnost izbora između garantovane rente od 5% ili varijabilne rente koja se kreće do 10% vrednosti nekretnine, na godišnjem nivou. 

Standardizacija i upravljanje smeštajnim objektima

Sa ciljem da ispuni očekivanja vlasnika i gosta, Concept Club je ponudio know-how sistem standardizacije objekata po najvišim očekivanjima. Uvođenje objekta u mrežu Concept Club-a podrazumeva kompletnu logističku podršku za razvoj biznisa. Koncept je sačinjen od obaveznih i pratećih sadržaja, koji podižu potražnju za lokacijom, a samim tim i vrednost kvadrata. Spoj hotelskog i apartmanskog sistema rada uzima najbolje od oba – hotelsku uslugu i apartmanske cene.

Jedinstven doživljaj odmora

Krajnji proizvod koji Concept Club predstavlja jeste jedinstven doživljaj odmora za sve putnike koji posete neki od objekata sa CC znakom. Po cenama apartmanskog smeštaja, uživaćete u luksuzu hotela sa 5 zvezdica, uz prateće sadržaje. Concept Club je mesto gde odmor dobija novu dimenziju hedonizma i pruža doživljaj harmonije u svakom segmentu. 

Couple having romantic dinner in a restaurant in rays of the sun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *