Nekategorizovano

Prava turska, kao stvorena za putovanja

Leto nam se bliži, a sa njim i putovanja koja smo željno isčekivali! Verujemo da ste već počeli da razmišljate o letnjem odmoru, a za sve vas koji ne možete da zamislite putovanje bez omiljene kafe, tu je Grand Black’n’Easy prava turska spremna za minut. Ova kafa je kao stvorena za putovanja, laka za poneti, i brzo se sprema gde god da ste. Kako bi vaš odmor bio potpun, imate priliku da do 27. juna učešćem u Grand Black’n’Easy digitalnoj igrici osvojite čak 60 poklona svake nedelje!

Sigurno već znate da prilikom pripreme Black’n’Easy kafe nema čekanja da voda provri, kao ni zakuvavanja – dovoljno je samo da sadržaj kesice prelijete vrelom vodom, i uživanje u pravoj turskoj kafi može da počne. Upravo to je potrebno da uradite na našem sajtu i možete osvojiti poklone koji će vam biti više nego korisni za svako putovanje! Mehanizam igrice je isti kao i kada sami pripremate Black’n’Easy – sipate kafu, potom prelijete vodom, promešate kašičicom i Black’n’Easy je spreman! Po završetku pripreme, odmah ćete saznati da li ste osvojili neki od poklona, a to mogu biti – kofer, ranac, polaroid fotoaparat, Sport Vision vaučer, mini štampač za slike, bluetooth zvučnik ili Black’n’Easy paket kafe.

Nemojte da razmišljate da li će u vašem prtljagu biti dovoljno mesta da ponesete Black’n’Easy na odmor, jer se lako pakuje i staje u svaki kofer. Bez oklevanja – pravac na sajt, jer veoma lako i brzo možete osvojiti vredne poklone, koji će upotpuniti vaše letnje putovanje! Zato odvojite minut za pripremu i potpuno se prepustite uživanju u Black’n’Easy pravoj turskoj kafi koja je kao stvorena za putovanja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *