Nekategorizovano

Vreme je da vam i na podu bude lepo

Povratak tepiha je više nego očigledan u periodu korone jer sve više vremena provodimo kod kuće, a tepih smo bacili pod noge kako bismo dali toplinu prostoru. Veliki deo vremena provodimo na njima. Bilo da se radi o razgovorima, vežbi, meditiranju ili igri sa decom tepih je postao centar kućnih dešavanja.

Poznato je da stopala predstavljaju početak svakog osećaja pa je tepih ne samo dodir i sjajno druženje veći pruža i lekovit osećaj. Od toga da li ste ljubitelji raskošnih dezena ili jednostavnosti zavisi koji ćete dezen odabrati, ali svako da je pravo mesto Tepih centar, koji u svom velikom asortimanu pored onih “običnih” ima i neke sasvim posebne tepihe, od tradicionalnih dezena, preko modernih šara, do perivih i antialergijskih tepiha, svako može pronaći nešto za sebe.

Zaštitni znak Tepih centra su i antialergijski i perivi tepisi

Ako ste pobornik ekologije i zdravog stanovanja Tepih centar vas neće razočarati, jer svi njihovi proizvodi prate ekološke i propise. Otkrijte tajnu uspeha ovih podnih obloga. Ponekad cela atmosfera ambijenta šalje poruku zašto ste izabrali baš tu tepihom ispisanu priču.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *