Nekategorizovano

Guerisson- nega je više od poklona

Sezona praznika i darivanja poklona nam je sve bliže. Da je pravo vreme za negu u svakom smislu pokazala nam je predhodna godina gde smo naučili koliko je važno brinuti o sebi.

Danas Vam predstavljamo Guerisson kozmetiku čiji je deo kolekcije sada dostupan i u Srbiji. Uverite se zašto je Guerisson vodeća kozmetika u čak 16 zemalja, a mi smo sigurni smo da će Vam koža biti lepša i sjajnija.

Neke od proizvoda koje možete naći na našem tržištu.

GUÉRISSON 9 Complex Cream-krema za intenzivnu hidrataciju, je APSOLUTNI HIT! Ako želite da oporavite dehidriranu i zategnete opuštenu kožu lica i vrata, a uz to imate fleke po koži, Guerisson 9 complex je krema sa kojom ćete rešiti problem i konačno odahnuti! Najtraženija je na koreanskom tržištu, a konačno je dostupna i kod nas! Uz pomoć ekstrakta nemačkog konjskog ulja i 9 savršeno odabranih supstanci, krema Guerisson 9-complex prodire duboko u kožu, izrazito i dugotrajno je hidrira, a ubrzanjem metabolizma ćelija revitalizuje kožu, vraća čvrstinu, zateže linije lica, smanjuje bore i značajno uklanja fleke. Krema jača i hrani kožu zahvaljujući dejstvu konjskog seruma (konjsko ulje poreklom iz Nemačke).
Anti-age tretman i izbeljivanje kože. Alergijski testirana.

GUÉRISSON Red Ginsend– bazu čine ekstrakt konjskog ulja i lipozomi šest godina starog crvenog ženšena (RG3 Complex).
Efektivno će poboljšati čvrstinu i elastičnosti vaše kože, vratiti joj vitalnost i smanjiti bore uz duboku hidrataciju sa efektom izbeljivanja kože i uklanjanja fleka. Dvostruka zaštita kože nastala sinergijskim delovanjem crvenog žen-šena i konjskog ulja (koncentrovni liposomi konskog ulja i RG3 žen- šen kompleks). Anti-age tretman i izbeljivanje kože. Alergijski testirana.

GUÉRISSON Essence-serum– za intenzivnu negu i potpuno podmlađivanje kože. Ova esencija efektivno obezbijedjuje sve potrebne nutritijente I istovremeno poboljšavaj teksturu i zdravlje kože. Balansira nivo hidratacije i lipidni stastus kože. Nežnim elimisanjem izumrlih ćelija kože čini kožu mekom i sjajnom. Esencija je posebno formulisana za osobe sa osjetljivom kožom. Dovoljno je samo par kapi za postizanje potpunog potencijala njege tako da je proizvod izuzetno ekonomičan i dugo traje! Zateže opuštenu kožu. Anti-age tretman. Alergijski testirana.

GUÉRISSON Moisture Balancing Creamhidrantna krema, održava vlažnost i elastičnost kože. Anti-age tretman i izbeljivanje kože. Alergijski testirana.

Svi proizvodi dostupni su Vam i online na sajtu apoteke www.hygiapharm.com,

Kao i ofline: Apoteka HYGIA IV
Beograd, Sarajevska 14,

Apoteka HYGIA VII
Beograd, Cara Nikolaja II 63,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *