Nekategorizovano

Top Model of the World ove godine ima i srpsku predstavnicu

Najveće takmičenje u modelingu osnovano 1993. godine Top Model of the World od strane WBO-a ove godine ima i srpsku predstavnicu.

Najveće je i najprestižnije međunarodno takmičenje u modelingu na svetu svojom lepotom ove godine krasiće i Tara Računica. Finale Top Model of the World održava se na luksuznim i modernim gradovima širom sveta, a prethodna finala održana su u Šangaju, Berlinu, Miamiju i Hurgadi..

Ove godine održaće se 28. takmičenje za Top Model Sveta 2022. godine u Kairu. Preko 50 agencija širom sveta orgranizuju sopstvene kastinge i šou-događaje kako bi izabrali nacionalne pobednice, a devojka koja se nađe na pobedničkom postolju ulazi u trku za najbolji model sveta.  

Tara Računica

Naša predstavnica mlada Tara Računica pored modelinga obožava ruske klasike a slobodno vreme koristi da uživa sa društvom.

“Volim da putujem i da vreme provodim sa društvom. Od malena sviram klavir i mogu da se pohvalim brojnim nagradama sa velikih takmičenja. Muzika je moja strast pa tako znam da sviram i violinu, volim da pevam, a čak sam osvajala i prva mesta na takmičenju iz etno muzike. Uživam u svakom vidu umetnosti. Velliki sam obožavatelj ruskih klasika i sama volim da pišem poeziju i prozu. “

Tara o sebi..

Pored umetnosti i muzičkih aktivnosti Tara je odličan đak i ističe da joj je veoma važno da ostvaruje dobre uspehe kada je reč o obazovanju. Pored modelinga želela bi da se bavi pravom, pa je tako želja za karijerom advokata i velikim uspehom nešto ka čemu teži.

Ipak pored svega modelingom želi da se bavi od malih nogu pa je tako ove godine jedan korak bliže svom snu iz detinjstva.

“Modelingom želim da se bavim od malih nogu i velika mi je čast što ću predstavljati Srbiju na ovako velikom takmičenju.” 


Na profilima društvenih mreža, Top Modela Srbije možete ispratiti pripreme za ovogodišnje takmičenje koje će se održati u Egiptu. Tara putuje 27. Februara a finale nas očekuje 11. marta.

instagram: link sajt: link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *