Nekategorizovano

SUPERHEROJI DONIRALI 3 MILIONA DINARA ORGANIZACIJI NURDOR

Od uvođenja onlajn platforme Superhero.rs i modnog brenda sredinom
decembra, koje je kompanija Mastercard donirala organizaciji Nurodor, do
danas je prikupljeno više od 3 000 000 dinara. Lansiranjem platforme Superhero.rs znatno je olakšano donatorima superherojima i korisnicima Mastercard kartica da pokažu svoju humanost kroz doniranje preko platforme, da stvaraju pozitivne promene svakog dana i aktivno podržavaju rad udruženja Nurdor.

Ti napori zasnovani su na dugogodišnjoj posvećenosti kompanije Mastercard da utiče pozitivno na društvo i lokalnu zajednicu pružajući građanima izbor u načinu na koji žele da doniraju i stavljajući tehnologiju u službu dobročinstva.

Nataša Kovačević, nosi superhero majicu

Do sada prikupljeni iznos od tri miliona dinara, čine jednokratne i kontinuirane donacije Superheroja kao i donacije na osnovu kupovine odevnih komada sa platforme Superhero.rs.

Posle prve kolekcije Superhero, u pripremi je i nova prolećna kolekcija kojom se nastavlja podrška poslovanju organizacije Nurdor i njihova borba za bolje uslove u kojima se leče mali superheroji koji su krajnji korisnici prikupljenih sredstava.


Podsećamo da su se promociji platforme i modne kolekcije, kompaniji Mastercard i organizaciji Nurdor, pored građana pridružili i partneri AIK banka, Gampo, Bex kurirska sluzba, agencije McCann i Drive, Corvus Pay i Mainstream.
Ova važna misija se nastavlja i dok svi sa nestrpljenjem očekujemo novu Superhero kolekciju – proleće/leto 2022, nastavite da donirate na superhero.rs

@mastercardrs & @nurdor_srbija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *