Nekategorizovano

ZAŠTO ĆE ČOKOLADA ZAUVEK BITI NAJLEPŠI ZNAK PAŽNJE?

Čokolada, slasna, slatka, mekana, hrskava, aromatična – uvek izaziva najlepše emocije. Upravo te emocije prema čokoladi nastaje još u detinjstvu, jer smo već na prvi zalogaj razvili neverovatnu ljubav, koja se tokom godina udvostručuje. Pokušajte da se prisetite kakve je emocije izazivala čokolada, sakrivena iza leđa vaše mame ili tate kada se vraćaju s posla ili puta. Čokoladu povezujete sa onom najlepšom ljubavi i privrženošću. Taj dobar osećaj euforije koji se javlja u trenutku otvaranja folije i kutije i prva kockica su verovatno jedan od najlepših osećaja na svetu. I zato uvek treba da budete svesni tog osećaja i kada drugima poklanjate ovaj dar i da se trudite da ih uvek iznenadite poklanjanjem one čokolade, koju nikada nisu probali. A mi ćemo vam otkriti jednu tajnu. Pronašli smo prvu radionicu čokoladnih proizvoda, u kojoj se ova poslastica ručno izrađuje. Radnja se nalazi na Dedinju, u Čakorskoj 2a, a nosi naziv Adore Chocolat.

Ovo je ujedno radionica gde se proizvodi sreća, jer to apsolutno poistovećujemo sa čokoladom. Pokušajte samo da zamislite kako je to kada znate da ćete na vašem poslu biti okruženi čokoladnim mirisima, da ćete prisustvovati procesu od početka do kraja i biti zaslužni za nečiji osmeh i radost, ali i zadovoljstvo. Zato je i sam dolazak u ovu radnju poseban doživljaj, koji već posle prvog puta postaje tradicija.

Radionica čokolade postoji još od 2002. godine i za sve ove godine vlasnici pokušavaju da naše tržište obogate onom pravom i kvalitetnom čokoladom, o kakvoj maštamo posle ručka ili uz kafu. Ono što će vas sigurno kupiti jeste činjenica da ove čokolade ne sadrže ni konzervanse, aditive, veštačke arome, kao ni pojačivače ukusa. Sva čarolija ukusa, koju prepoznajte nastaje na sasvim prirodan način, koristeći pravu čokoladu na pravi način. Iznenadiće vas činjenica da je osnova svih njihovih pralina i čokoladica zapravo premium čokolada najvećeg svetskog proizvođača Callebaut. U tu čokoladu, dodajemo prstohvat tradicije – srpske agrume i orašaste plodove sa naše zemlje i kombinuju sve to sa likerima, konjakom i viskijem, koji dolaze od najboljih svetskih proizvođača.

Maštanje o najboljoj čokoladi na svetu ostvaruje se upravo u Adore radionici. Znak pažnje u vidu čokoladnih pralina niko neće zaboraviti. Zapravo poklanjanjem ovih čokoladica vi izjavljujete ljubav, izjavljujete nekome vernost, zaklinjete se na večno prijateljstvo i dobre odnose, posebno ako istu tu kutiju podelite uz kvalitetan razgovor, osmehe i obećanje da ćete to ponoviti.

Poznato je da čokolada podiže raspoloženje, ali mi verujemo da utiče na dobro raspoloženje i onog ko je kupuje i onog ko je prima kao poklon.

I garantujemo vam da će se vaše raspoloženje popraviti samim ulaskom u ovu radionicu, jer će vas podsetiti na detinjstvo, rasterećenost i istinsku radost življenja. Takvi trenuci su nam svima potrebni. Pronađite vreme i uživajte u svemu što nam pruža svet oko nas. Uživajte u životu i adore čokoladi.

Pravo magično čokoladno carstvo otvoreno je na Dedinju. U Adore kući čokolade možete obići proizvodnju, probati fantastične čokoladne praline i druge poslastice, kupiti originalne čokoladne poklone za vaše najmilije.

Izuzetno uradjena kuća, sa puno stila, daje mogućnost privatnih proslava, timbildinga, specijalnih sastanaka ili prilika.

Posetite Adore kuću čokolade, Čakorska 2a, Dedinje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *