Nekategorizovano

MOMS PANTS DENIM SET

U našem prošlom broju imali smo priliku da razgovaramo sa sjajnom Majom Mitrović i upoznamo njenu magiju. Razgovarali smo o njenom početku, njenim osobinama i stilu života ali i o klijentima. Kao novi projekt na kome je zajedno sa Jelenom Đokić i Moms Pants imala priliku da radi Maja nam izvdvaja Moms Pants DENIM SET.

1.Kako je bilo raditi sa Jelenom?

Kao dizajner dok radim na projektu za brendove prvenstveno mi je jako vazno da okruzenje bude zdravo i pozitivno kako i sama kreativa ne bi trpela. Jelena je, tvrdim, superwoman. Retko se u danasnje vreme nalece na osobu sa takvom radnom etikom a velikim srcem kao sto je Jelenino. Zato je danas i tu gde jeste.

2.Moms Pants je?

Moms Pants je jedan od meni najdrazih brendova za koji sam imala priliku da radim na dizajnu komada, i u kome sam se stilski i najvise pronasla. Svaki komad prica svoju pricu, a kad ga obucete osecate se kao milion dolara. To je ono sto ovaj brend cini za vas. Vanvremenski, unikatni komadi iza kojih stojimo u Moms Pants-u dokazace vam da je moguce zaljubiti se u komad odece i njegovu pricu – dalje momente sami kreirate.

Denim Set mozete poruciti u dve boje – tamni teksas sa plavom veganskom eko kozom ili tamni teksas sa burgundy veganskom eko kozom. Dizajn samih linija na pantalonama osmisljen je tako da na damski nacin istakne vase obline, a super/visoki struk i ravan pad nogavica ucinice vas visom i tanjom. Dream Jacket – jakna na kojoj je akcenat na multifunkcionalnosti rukava je definitivno komad koji vam treba u vasem ormaru.

Takodje, Denim Set komadi su jako nosivi mozete ih nositi zajedno ali i odvojeno uz neke druge komade za koje se odlucite.

Radujem se daljoj saradnji sa Moms Pants timom, spremite se za letnju capsule kolekciju koju vam spremamo.

Maja Mitrović

Denim set mozete pogledati na web sajtu:

www.momspants.com , u Jevremova25 Concept Store-u kao i na instagram profilu @moms.pants

Majin instagram:@who.is.mm

Jelenin instagram: @jekic_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *