Nekategorizovano

Pet minuta za tebe

,,Pet minuta za tebe” je nevladina i neprofitna omladinska organizacija koja je osnovana radi ostvarivanja ciljeva u oblasti brige o mladima i njihovog doprinosa razvoju ljudskih prava, rodne ravnopravnosti, mentalnog zdravlja, ekologije, preduzetništva, kulture i sporta.

Naša misija je osnaživanje mladih kroz organizovanje aktivnosti i događaja humanitarnog, edukativnog, ekološkog, sportskog i kulturnog karaktera. Naša vizija je zajednica u kojoj mladi koriste svoj potencijal kako bi uticali na promenu sveta u kome živimo na bolje.

Organizacija nudi mogućnost svojim članovima da se kroz brojne sektore (Marketing, Brending, HR, Logistika i drugi) upoznaju sa procesom organizacije događaja i realizacije projekata.

,,Pet minuta za tebe” ima nameru da pomogne mladima da se karijerno razviju uz ohrabrujuće i podržavajuće okruženje. Pruža im pomoć prilikom razvoja njihovih znanja i veština, pronalaženja pravih aktivnosti za razvoj lične karijere i međusobnog umrežavanja.

Organizacija ,,Pet minuta za tebe“ nudi mogućnost i osobama iznad 30 godina koje su profesionalne u oblasti kojom se bave, da kroz našu organizaciju postanu mentori našim članovima i prenose im svoje znanje kroz radionice, edukacije i rad jedan na jedan.

Sedište organizacije je ,,Deli“ prostor za kreativno delovanje koji se nalazi na adresi Davidova 2a, 18000 Niš.

Članovi organizacije ,,Pet minuta za tebe“ mogu postati osobe od 15 do 30 godina starosti sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, koje žele da rade na razvoju svojih talenata i veština kroz mentorstvo i rad sa drugim mladim ljudima i organizacijama.
Organizacija je sjajna prilika za mlade koji žele da pronađu dodatne aktivnosti za sebe pored škole, fakulteta ili posla, a ne znaju odakle da krenu. Pre svega, organizacija je namenjena mladima koji su svestrani, bez predrasuda, spremni da prihvate različit karakter svojih vršnjaka i koji poseduju timski duh.

Formular za prijave: https://cutt.ly/yFELRiq

Instagram: @5minutazatebe

Mejl: 5minutazatebe@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *