Nekategorizovano

KIEHL’S OTKRIVA NOVU CLOUD KREMU IZ LINIJE MIDNIGHT RECOVERY BOGATU OMEGA MASNIM KISELINAMA, KOJA DOKAZANO VIDLJIVO VRAĆA JEDRINU I MEKOĆU KOŽI DO JUTRA

Kiehl’s Since 1851 je 2010. godine postao vodeći brend po pitanju ulja za lice, kada je predstavljen Midnight Recovery Concentrate, formula sa moćnom mešavinom biljnih ekstrakata koja vidljivo obnavlja kožu tokom noći. Taj proizvod, među Kiehl’s kupacima poznat pod nazivom „Midnight Magic” koji su mu verni korisnici širom sveta nadenuli, osvojio je više od 57 nagrada za kozmetičke proizvode širom sveta i popularnost mu je toliko porasla da se u svetu svakog minuta prodaju dva pakovanja. Midnight Recovery Concentrateumanjuje vidljivost umornih linija i vidljivo ispravlja znakove 30-dnevnih oštećenja nastalih kao posledica manjka sna za samo tri noći2, a kožu čini glađom i blistavijom. Danas Kiehl’s sa ponosom predstavlja inovaciju u hvaljenoj liniji proizvoda Midnight Recovery novu kremu Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream.

Efikasna mešavina biljnih ulja brenda Kiehl’s u kombinaciji sa novom tehnologijom emulgacije pomoću tečnih kristala i moćnih sastojaka poput biljnih ulja bogatim omega-6 i omega-3, formula kreme Cloud Cream pomaže pri oporavku zaštitnog lipidnog sloja kože. Sa 98% sastojaka prirodnog porekla[1], ova formula pomaže u zadržavanju vlage i popunjava kožu, za vidljivo mlađi izgled do jutra. Jedinstvena tekstura nalik oblacima nudi luksuzno senzorno iskustvo sa umirujućim mirisom lavande, što je čini savršenom za nanošenje pre spavanja.

„Putem kliničkih ispitivanja i ispitivanja na potrošačima koji pate od manjka sna smo otkrili vidljiva oštećenja kože, uključujući smanjenu količinu lipida i gubitak hidratacije, koji, ukoliko se ne tretiraju, mogu postati trajni i dovesti do vidljivih znakova starenja”, objašnjava dr. Nancy Ilaya, globalna direktorka za nauku brenda Kiehl’s. „Za poboljšanje ovih znakova na licu osmislili smo kremu sa biljnim sastojcima bogatim omega masnim kiselinama za obnavljanje lipidnog sloja. Formula ulja u vodi upotrebljava jedinstveni emulgator tečnih kristala koji zaključava kapljice ulja i integriše ih u površinu kože, čime pruža dugotrajnu hidrataciju i efekat obnove lipidne barijere.

Kiehl’s je sproveo klinička ispitivanja i ispitivanja na potrošačima koji pate upravo od nedostatka sna i otkriveno je da oni imaju probleme sa kožom, poput manjka sjaja, neujednačene teksture i gubitka punoće uz oslabljenu, oštećenu barijeru kože. Klinički je dokazano da krema Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream vidljivo obnavlja punoću i mekoću kože do jutra. Potrošači su takođe zaključili da je nanošenje kreme, uz miris koji popravlja raspoloženje, način hidratacije i nege kože koji je prijatan za sva čula.

U POTROŠAČKOJ STUDIJI, NAKON ČETIRI NEDELJE UPOTREBE:

  • 87% ispitanika se složilo da koža izgleda jedrije
  • 81% ispitanika se složilo da koža izgleda blistavo
  • 90% ispitanika se složilo da koža izgleda nahranjeno i hidrirano

Nova Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream je dostupna u Kiehl’s prodavnicama u Galerija Belgrade i tržnom centru Ada Mall, kao i u online prodavnici.

Cena (50ml): 6.000,00 din.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *