Fashion & Beauty

Aleksandra Dinić: Blistaj poput dijamanta

index11  Kratka haljina, pantalone, šljokice i nespojive kombinacije, sve je oprošteno jer decembar je mesec kada ništa osim dobrog raspoloženja nije važno. Zbog toga vas vodim u šetnju njujorškim ulicama.

  U džungli rasprostranjenoj u centru Njujorka udruženje “Elephants Forever” predstavilo je 25 umetničkih radova koji su prošle nedelje uspešno prodati na aukciji u Sotebiju. Suzan Sarandon, Varis Ahluvalija, Kloi Nurgard bili su samo neki od znatiželjnih gostiju koji su istraživali puteve improvizovane džungle u fascinantnoj arhitekturi Angel Orensanz Foundationa. Trejsi Emin, Alton Ford, Urs Fišer donirali su radove koji su bili sakriveni iza drveća banana, bambusa, kokosa i palmi.

  IMG_7730

     Misija udruženja je da spase slonove od istrebljenja slaveći ovu divnu rasu. Video ovih impozantnih životinja projektovan je na plafonu dok se u pozadini čula muzika DJ Bereta Stablera i Džastina Milera. Na drugom delu grada izložba jednog od najuticajnijih i svakako najkontroverznijih umetnika postmoderne umetnosti. Džef Kuns i ogroman red ispred Gagosijan galerije u Čelsiju. Mnogi su uspeli da uđu i pogledaju najnoviju Kunsovu instalaciju, a umetnik je raspoloženo ćaskao s gostima.

index

     Malo formalnija atmosfera na privatnoj večeri jedne od najpoznatijih draguljarnica na svetu “Graff”. Umesto sveća, za stolom su bili postavljeni dijamanti koji su svetlucali osvetljavajući zamračenu prostoriju.

Nije bilo sumnje, svi prisutni su se složili da su dijamanti najbolji ženini prijatelji. I to je istina bez sumnje. Ipak, postoji jedna stvar mnogo vrednija od dijamanata koju, bez obzira na trendove, možete poneti na svaku novogodišnju proslavu ili događaj. Osmeh. Ne zaboravite na osmeh.

Jer bez obzira na to gde ste i s kim ste – osmeh je uvek u trendu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *