Kreativan prostor Kreativan prostor

Srećne poruke – dizajnirano sa ljubavlju

indexvel

Naše malo potkrovlje nastalo u porodičnoj kući sa idejom da kreativno dokažemo da apsolventi arhitekture mogu da pokažu i svoj talenat i ideju upravo na ličnom primeru.

Prve pare uložili smo u VELUX krovne prozore. „Krov i prozori“ govorili su naši roditelji čine kuću sigurnom i toplom. Popravili smo krov a izborili se da uz prozore ugradimo i mali balkon koji smo nazvali Romeo i Julija. A onda su na sreću krenule naše obaveze na gradilištu.

Ustajao si ranije odlučivši da me ne budiš, a sa željom da mi svako jutro na našem krovnom prozoru ostaviš neku poruku. Tako su krenule naše životne poruke. Ponekad su menjale topli, utešni zagrljaj, a ponekad je pisalo: moramo da platimo telefon, struju i slično. Ja sam ljubav prema tebi, porukama i pogledu čuvala u slikama na telefonu. Tu su se, nećeš verovati, nizale slike, vremenske prilike, godišnja doba i sve je to zajedno činilo naš profesionalni i privatni život krajnje romantičnim. A moja poruka tebi bila je uvek ista: Reci mi gde gledaš (koji je tvoj prozor) a ja ću ti reći: Ti si srećan čovek.

Nismo putovali, gradili smo i gotovo nametali klijentima prozor sličan našem, verujući da baš on donosi energiju i sreću u kojoj smo mi već uživali. U dugim noćnim šetnjama Beogradom radovali smo se svakom sličnom krovnom prozoru verujući da prozor u svet sam projektuješ.

www.velux.rs 

www.facebook.com/VELUX.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *