39. Black’n’Easy Fashion Week

39Black’n’Easy Fashion Week održaće se u periodu od 1. do 7. aprila 2016. godine. Na ovogodišnjem programu očekuju Vas brojne revije poznatih domaćih dizajnera i brendova, kao i umetnički programi poput Modnih vinjeta, izložbe fotografija, modnih detalja… Nedelja mode biće svečano otvorena revijom “PRODUŽI ŽIVOT. OBOJI U CRVENO” posvećenom jačanju svesti o značaju transplantacije i donacije organa, na kojoj će se predstaviti brojni prestižni beogradski dizajneri.

indexfash

Ovo je prilika da se upoznamo sa kreativnim praksama Holandije. Videćemo reviju mladog dizajnerskog trojca Futura, dok će u Velikoj galeriji Kulturnog Centra GRAD biti otvorena izložba koja sintetizuje rezultate projekta Exploring Inspirations. Poseban program ” TRIBUTE TO DAVID BOWIE ” kroz perspektivu naših dizajnera posvedočiće o značaju ovog velikog umetnika koji je bio i biće inspiracija brojnim stvaraocima. Podrška najmlađim autorima izražena kroz Fashion Incubator, projekat BFW Design Collective, a na reviji će biti prikazani modeli učesnika odabranih kroz konkurs. Hotel Crowne Plaza i Galerija Štab samo su neke od atraktivnih lokacija na kojima će se dešavati programi 39. Black ‘n’ Easy Fashion Week-a. Partner Beogradske nedelje mode je Grand kafa Black ‘n’ Easy – proizvod »modernih vremena«, tradicionalna turska kafa sa brzom i praktičnom pripremom. Spoj Fashion Week-a i Black ‘n’ Easy kafe posvećen je uživanju i ljubavi prema lepom uz očuvanje pravih vrednosti i visokih standarda.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA