Anti-age savetnik Beauty Naš izbor

Izbor Snežane Savić

Veoma dugo ste u ovom poslu i trudite se da uvek izgledate besprekorno. Da li je bilo teško svih ovih godina?

Lagala bih kada bih rekla da je lako, jer zaista nije tako. Naš poziv zahteva od nas poštovanje prema publici koja nas prati godinama , pošto se očekuje da izgledamo najbolje što možemo. Naravno, to nije nimalo lako ovih dana. Žene s godinama, čini se, troše sve više vremena za svaku vrstu nege. Zato je mladost prednost – sve radi za vas. Malo je vremena tada potrebno da izgledate savršeno jer se priroda pobrinula da vam sve ide u prilog.

Snezana Savic

Ključna stvar kada je lepota u pitanju?

Zdravlje iznad svega, jer samo zdrav čovek može sve. Naravno, sve ostalo je nadogradnja. Negovanje je, priznaćete, i stvar kulture. I taj put nije nimalo lak, a jedini je ispravan put. Onoliko koliko ste uložili toliko vam se vrati. Negujući kožu, lice, kosu, nokte – a to se vidi, vi bijete bitku da zadržite mladost, svežinu, i ta potreba čini vas mlađim, iako tu bitku niko nije dobio. Suština je sačuvati ono sa čime smo došli na svet. Time negujemo svoju posebnost i tako dobijamo bitku s protokom vremena te počinjemo da volimo svoje lice i svoju novu, zrelu kožu, a pritom i nesavršenosti i bore umemo lepo da nosimo jer znamo da su deo naše ličnosti.

Dame koje vas prate zanima koji je tajni sastojak vašeg izgleda?

Iskreno, ničim zasluženo, dobila sam dosta od prirode i pokušavam da taj dar što je moguće više zadržim negom. Suština je da uvek imam dobru kremu, da mi koža lica, pre svega, bude hidrirana i zaštićena od UV zraka. S vremenom naučila sam zlatna pravila naših baka da je sunce i te kako škodljivo za kožu i ne samo da je isušuje nego i ostavlja fleke koje se ničim ne mogu skinuti. Moja besprekorna koža i ten bez ijedne tačke umeli su, nažalost, da ispaštaju jer nisam uvek poštovala pravila zaštite, dajući se suncu kao životu i glumi.

Snezana Savic2

Koju kremu koristite?

Traganje za kremom koja prija, leži i koja daje onaj divni osećaj da je to tô, dovelo me do nove Antisolar DD kreme, koju krenutno nosim. Jednostavnost zdrave ishrane i izbora uvek počiva na zdravim osnovama – zeleno, crveno, žuto i mnogo vode, s jedne strane, a s druge krema koju sam nedavno otkrila. Ona je za sve tipove kože, bez parabena, što mi je jako bitno, i bez mirisa. Takve kreme prijaju mom senzibilitetu, a privuklo me je i to što je savršeno lagane teksture koja revitalizuje još pri prvom susretu, tačnije dodiru.

Antisolar DD krem – verni saveznik i zaštitnik

Antisolar DD krem je prvi DD krem u regionu i predstavlja poslednju generaciju multifunkcionalnih kremova. Skraćenica DD odnosi se na „daily defense“, odnosno dnevnu zaštitu kože. ATISOLAR DD KREM provereno štiti kožu od UVA/UVB zračenja i slobodnih radikala čime deluje preventivno na pojavu fotostarenja kože. Prevremeno starenje kože, odnosno fotostarenje javlja se kao posledica prekomernog izlaganja kože sunčevom zračenju. Istovremeno, DD krem bogato hidrira i blago tonira.

Schöner Hintergrund mit glänzendem Bokeh Effekt

Deset razloga da izaberete Antisolar DD:

  1. Nije sezonski proizvod

  2. Možete ga koristiti svakodnevno jer pokriva kompletnu negu svih fotoeksponiranih delova kože

  3. Jednako je dobar u svim godišnjim dobima jer je poznato da UV zraci deluju na kožu i tokom oblačnih dana

  4. Ima laganu teksturu, pogodnu za sve tipove kože

  5. Bez mirisa, dozvoljava sve druge parfemske note

  6. Nema parabena i dugotrajno hidrira

  7. Pruža biseni sjaj i svežinu reflektujućim pigmentima

  8. Predstavlja odličnu podlogu za mejkap (šminku)

  9. Klinički je ispitan, ima širok spektar zaštite sa SPF 20 i vodootporan je

  10. Univerzalnost Antisolar DD krema je iznad svega u tome što se preporučuje svim uzrastima, tačnije, ne pita za godine i mou ga deliti i mame i kćerke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *