Fashion & Beauty

Raskošna modna čarolija pod svetlima Fontane di Trevi

U čast devete decenije postojanja modna kuća Fendi upriličila je glamuroznu reviju pod svetlima jednog od glavnih simbola Rima, Fontane di Trevi. Za ovu nesvakidašnju lokaciju, kada su u pitanju modni događaji, čelnici prestižnog brenda odlučili se nakon završetka rekonstrukcije čuvene fontane. Naime, ovaj kulturno istorijski spomenik obnovljen je nakon 27 godina na inicijativu, ali i uz finansijsku pomoć čuvene modne kuće.

Kolekcija pod nazivom “Legende i bajke”, predstavljena je na samoj površini fontane. Modeli su hodali po providnoj platformi koja je odavala utisak hoda po vodi, a kada su u pitanju materijali prevladavalo je krzno i til. Neodoljive haljine sa bajkovitim i cvetnim motivima savršeno su se uklopile u nestvaran ambijent. Modeli su zanosne kreacije poneli uz perfektno usklađene talasaste frizure i bledi ten, poput porcelanskih lutki.

Nekadašnje Fendi zaštitno lice Kendel Džener otvorila je reviju, dok je aktuelna zvezda Pariske nedelje visoke mode, Bela Hadid zatvorila šou u veličanstvenom krznenom kaputu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *