Ideje za nju Inspiriši se

Romantični susret sa Lagunom

Ljubavni sastanci, nesuđene ili suđene ljubavi, misteriozni pogledi i osmesi koji govore više od reči oduvek su tu da vas odvedu u drugu dimenziju, u svet ljubavi koji sami stvarate. Čitajući ljubavne romane spoznaju se emocije koje ranije možda niste imali prilike da iskusite na svojoj koži, putuje se kroz vreme i upoznaju različite vrste ljubavi.

Girl sitting in bookstore
photo: www.huffingtonpost.com

Pokazalo se da našem tržištu nedostaje specijalozovani izdavač ove literature, koji će najširoj publici, po više nego pristupačnim cenama, ponuditi knjige koje favorizuju isključivo pozitivne vrednosti: ljubav, porodicu, toplinu i zajedništvo. Zato je Laguna ove godine odlučila da svojim čitaocima pruži Amoretu, prvi imprint kod nas koji će objavljivati isključivo ljubavne romane.

Posebna i svoja, Amoreta prati sve zahteve ovog žanra, od izgleda knjige, kvaliteta teksta, likova i zapleta sve do srećnog kraja, koji jeste preduslov onoga što se zove ljubavni roman. Možete odabrati bilo koji roman u okviru Amorete sigurni da ćete provesti prijatno vreme uz knjigu, da vas niko neće bombardovati ružnim slikama i neprijatnim razmišljanjima, već da ćete uživati u lepoti i pričama od kojih srce ponekad zadrhti, ali na kraju bude zadovoljno i spokojno.

inside hir pretty little head 13. word press
photo: www.insideherprettylittlehead13.wordpress

Amoreta je podeljena u nekoliko edicija od kojih vam otkrivamo prve dve. Prva edicija pod nazivom Voleti večno donosi istorije o ljubavima koje traju, tinjaju i rađaju se ponovo, ne obazirući se na vreme. Jedan od romana koji vam toplo preporučujemo je ujedno i prvi objavljeni roman iz edicije Voleti večno„Tragovima srca“ Kerolajn Džonson.

tragovima-srca-amoreta-korice-fin

Đina Stjuart se razvela, deca će čitavog meseca biti s bivšim mužem, a ona se vraća u rodno mesto da pripremi kuću svojih roditelja u kojoj će sa decom provesti ostatak leta. Istog dana, na njenim vratima se pojavljuje Itan. Itan je bio uspešan sportista. Sada je završio sportsku karijeru, ali je ubrzo nakon toga okončao i svoj brak. Vratio se u rodni kraj i u zaostavštini svoje bake pronašao pisma koja joj je slao Đinin deda. Kada je čuo da se Đina vratila, donosi joj pisma, a tada počinju dve ljubavne priče. Prva, topla i zabavna, odvija se u sadašnjosti, a druga, dostojanstvena i uzvišena, u prošlosti. Životna ljubavna storija između babe i dede junaka prepliće se s ljubavnim dogodovštinama njihovih potomaka i utiče na događaje u sadašnjosti. Hoće li Đina i Itan imati drugu priliku? Mogu li da veruju jedno drugom i da pronađu pravu ljubav?

Ljubav i vino je naziv sledeće edicije koja prati romanse lepih i pametnih devojaka koje nose imena po vrstama vina i opijaju poput njih.  Roman koji će zasigurno izmamiti vaše emocije i koji nikako ne smete propustiti jeste „Ukus poljupca prelepe Šardone“ Heder Hejford.

ukus-poljupca-prelepe-sardone-amoreta-korice-fin

Šardone je prelepa blondina, srednja ćerka velikog Ksavijera Sen Pjera, poznatog po skandalima, ogromnim vinogradima i vinima koja pravi. Rešena da popravi sliku svoje porodice u javnosti, Šardone se sprema da osvoji nagradu na dobrotvornom takmičenju i time pomogne ugroženim doseljenicima. Međutim, ne sanja kakvog rivala će imati na trkačkoj stazi i raskošnim prijemima, nespremna na izazov koji se zove Rajder Mekbrajd. Rajder Mekbrajd je rastao u radnjičkoj porodici i vodio računa o braći, sestri i majci, pošto mu je otac nastradao u nesreći. Rajder sve zna o sestrama Sen Pjer, ali tek kada počne da se takmiči sa atraktivnom Šardone, shvata da će to biti i borba sa sopstvenim srcem, bitka koju je slatko izgubiti. Blizina i posvećenost istom cilju čine svoje, ali javljaju se i aveti prošlosti koje se nadnose nad njih. Hoće li iskrena ljubav biti jedini pobednik?

Više informacija o Amoreti i njenim edicijama možete pronaći ovde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *