Kreativnost, komfor, šik i sve to sa dušom

Svake godine sa nestrpljenjem očekujemo neočekivanu sajamsku postavku u potrazi za pravim komadom nameštaja i zanimljivim enterijerskim rešenjima ali se najvoljeniji domaći brend Simpo postarao da i nakon Sajma osećaj ekskluzivnog gotovo sajamskog prostora živi na novoj adresi: Zmaj Shopping Park Autoput 18. Ovde na jednom mestu možete pogledati gotovo celokupnu Simpovu ponudu, uživajući u igri izbora ali i zanimljivim koloritima i najkvalitetnijim prirodnim materijalima. Simpo ide i korak dalje, pružajući kupcima novu dimenziju izbora komada nameštaja od kože koja je luksuzan i vanvremenski materijal. Zelena ugaona kožna garnitura, ljubičast trosed ili tirkizna fotelja od kože razbijaju predrasude i daju novu dozu šika svakom enterijeru. Sve zavisi od vaših potreba da li ste za kreativni individualizam ili ste komformista, kreativni tim Simpa potrudio se da lepota nameštaja bude vidljiva. Na novoj lokaciji među otvorenom konkurencijom Simpo je pokazao da prati aktuelni trend i da se visoko pozicionira na mapi proizvođača nameštaja.

IMG_6716_7_8_fused

Simpo pruža funkcionalna rešenja koja će oplemeniti vaš dom ili radni prostor i kreirati topli, jedinstveni ambijent za porodična okupljanja, druženje ili diskretan poslovni razgovor. Garniture, komode, fotelje, ležajevi, specijalni programi i spavaće sobe dizajnirani su u skladu sa vodećim svetskim trendovima, a u susretu sa decenijskim iskustvom i inovacijama u proizvodnji nastali su neki od najkvalitetnijih proizvoda iz njegove bogate ponude. Težnja da bude ne samo aktuelan već i potpuno prilagođen potrebama i željama kupaca, ogleda se i u primeni inovativnih elektronskih mehanizama koji omogućavaju da se jednim klikom na dugme garnitura „magično“ iz udobne dnevne postavke za samo par trenutaka pretvara u komforan ležalj. Ono što ovaj poznati brend istinski izdvaja od ostalih je: vrhunski kvalitet, insistiranje na ultimativnoj udobnosti i funkcionalnosti. Proverite zašto je priča o vrhunskim kolekcijama zapravo priča o nameštaju sa dušom.

Foto: Simpo

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>