Ideje za decu Inspiriši se

Privatna predškolska ustanova – Dolina čuda

Nalazimo se u ulici Jove Ilića 127, na Voždovcu. Trenutno vršimo upis polaznika, stoga smatramo da je ova informacija korisna za sve roditelje. Naša ustanova deci pruža: igru, vaspitanje, obrazovanje, nega, ishrana, preventivno-zdrastvena i socijalana zaštita i rekreacija mališana jaslenog i vrtićkog uzrasta. Radno vreme ustanove je od 7-18 časova sa mogućnosti produženog rada po dogovoru. U Ustanovi će se realizovati i obavezni pripremni predškolski program u trajanju od najmanje  9 meseci u godini pred polazak u školu. Sam prostor prilagodjen je različitim uzrasnim grupama, modernog je dizajna, prijatnih i veselih boja.

FB_IMG_1487418131759

 Suština i najvrednija odredica nam je da je dete samo po sebi posebno i vredno, da u sebi nosi razvojne potencijale i da je samo činilac sopstvenog razvoja, socijalizacije i vaspitanja. U svom radu se oslanjamo na unutrašnje potencijale deteta prilikom delovanja na njihov razvoj i formiramo sredinu koja podstiče ispoljavanje tih potencijala. Aktivnosti u toku dana biće prilagodjene različitim uzrastima i potrebama dece, isto tako imaćemo obezbedjenje uslove za boravak, ishranu, odmor, boravak napolju i vaspitno- obrazovne aktivnosti.

FB_IMG_1487418172102

 Dečija igra ispunjena zadovoljstvom teče u prijatnoj atmosferi u društvu vršnjaka uz ljubav i toplinu vaspitača koji je i sam učesnik te igre. U našem vrtiću deca će se osećati voljeno, prijatno i srećno. Jedna proširena porodica u interakciji roditelj-dete-vaspitač daje obilje razumevanja, pažnje i brige o detetu koje je uvek na prvom mestu u svojoj primarnoj i našoj vrtićkoj porodici.

U našem obdaništu upis je moguć uz subvencije koje dodeljuje Grad Beograd.

Možete nas kontaktirati na 064/068-77-99 i zakazati sastanak sa direktorom kao  i razgledanje vrtića.FB_IMG_1487418136121

Tu smo za sva vaša dodatna pitanja.

Marina Nikolić   064/068-77-99, 063/88-01-575

S`poštovanjem

Vrtić “Dolina čuda”

Ul. Jove Ilića 127, Voždovac, Beograd

Facebook: Dolina čuda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *