Nekategorizovano

Ne propustite sajamsku akciju AMS Osiguranja

KaskoSajam_207x134,5

Međunarodni salon automobila je u toku. Ako planirate da posetite Beogradski sajam, ne zaboravite da svratite do štanda AMS Osiguranja i ostvarite neverovatne pogodnosti koje vam nudimo. Iskoristite sajamsku akciju i za samo nekoliko minuta zaključite polisu Kasko osiguranja po 30 odsto nižoj ceni.

Svi ljubitelji automobila koji su u strahu da se nešto može dogoditi njihovom “mezimcu” trebalo bi da odaberu najsigurniji vid zaštite vozila i brigu prepuste stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja. Uz polisu Kasko osiguranja mi preuzimamo rizik nad vašim vozilom i to u slučaju saobraćajne nezgode, krađe, poplave, požara, pada drveća ili fasade i drugih rizika, u skladu sa uslovima osiguranja. I što je najbolje od svega, ukoliko je ugovoreno, šteta vam se isplaćuje u najkraćem mogućem roku bilo da je nastala kao posedica tuđe ili vaše odgovornosti. Mislimo na naše osiguranike i zato smo plaćanje premije omogućili u 12 mesečnih rata, dok za plaćanje u celosti odobravamo i dodatni popust.

I to nije sve! Uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas na poklon dobijate AMSS članstvo, kojim ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Vlasnik Super članske kartice stiče pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju nezgode.

Postanite član AMSS ili obnovite svoje članstvo na sajmu u periodu od 24. marta do 02. aprila po 30 odsto nižoj ceni! Tako će vas Super članska kartica koštati svega 1.400 dinara za godinu dana.

Na našem štandu moći ćete da kupite i komplet za prvu pomoć, tip B, proizvođača Galenika za 840 umesto za 1.200 dinara, koji vam je neophodan u vozilu po aktuelnom Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

Ne propustite pogodnosti koje vam nudimo! Čekamo vas u hali 4 Beogradskog sajma svakog dana od 10 do 20 časova. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *