Ideje za decu Inspiriši se

Dečija igraonica “Moj Grad”

DSCF1485

Igraonica Moj Grad je mesto za igru, slavlje i zabavu za decu i tinejdžere, a odmor i opuštanje za starije.

Počeli smo sa radom u julu 2014. kao dnevna igraonica i rođendaonica sa vizijom da ugostimo i razveselimo sve posetioce igraonice Moj Grad, dobrom uslugom, prijatnim ambijentom, lepom muzikom i neprekidnom igrom.

Sada nas možete naći u četiri tržna centra u Beogradu i to u Novom Merkatoru, Starom Merkatoru, Shoppi Borča Retail Parku i BN Bos-u.

Svako ko nas poseti treba da oseti vedrinu i radost koju okruženje prenosi. Tople boje dečjeg poligona, besprekorna čistoć a i prelepi grafiti crtanih junaka po zidovima čine da Moj Grad doživite kao svoj grad.

DSCF0467 (1)

Kvalitet zvuka i svetlosnih efekata u diskoteci dočarava atmosferu velikog grada zabave i dobrog provoda. Tim raspoloženih animatora brine o tome da vreme provedeno sa nama nikada ne zaboravite. Nova generacija video igrica doprinosi ugođaju zaljubljenika u virtuelni svet i razvija takmičarski duh.

PND_3612-1030x688
Višak enegrije se najbolje troši na tri bezbedne trambolineHrčak tuneli i prepreke na putu do tobogana otkrivaju tajne izviđačkih poduhvata avanturistima lakšim od 50 kg. Stoličice u oblicima crtanih junaka inspirišu mališane na par minuta odmora od igre.
Caffe bar za opuštanje i razgovor, osvežavajuće i tople napitke, dnevnu štampu i monitoring svih delova igraonice.

Posmatrajte igru svoje dece i uživajte u osvežavajućim ili toplim napitcima uz dnevnu štampu i tv ne menjajući svoje navike – u našem prijatnom kafeu…

DSCF0457        Web sajt: http://mojgrad.co.rs/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *