Egzotična putovanja Putovanje koje me je promenilo

AMS Osiguranje – deo savršenog odmora

Planirate putovanje u inostranstvo? Pre nego što pođete na put ne zaboravite činjenicu da je kvalitetno Putno osiguranje deo savršenog odmora.

Ukoliko ste već putovali u inostranstvo, onda sigurno znate da je lečenje u drugim zemljama veoma skupo, a da samo pregled možete platiti preko 50 evra. Da biste se zaštitili od neželjenih finansijskih gubitaka, potrebno je samo da zakucate na vrata AMS Osiguranja. Za samo 840 dinara, koliko košta individualna polisa za 7 dana boravka na teritoriji Evrope, bićete pokriveni od troškova hirurških tretmana, ambulantnog lečenja, lekova, medicinskih pomagala i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja.

Za sve one koji na odmor idu porodično, ovo predstavlja pravu pogodnost, jer u tom slučaju premija iznosi svega 1.848 dinara. Samo prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijate uz polisu, i budite sigurni da ćemo, ukoliko je ugovoreno, vaše skupe lekarske troškove mi preuzeti na sebe.

Da biste na odmoru bili u potpunosti rasterećeni, ne dozvolite da na putu razmišljate da li se nešto dogodilo vašem domu dok vi niste tu. U AMS Osiguranju, po veoma pristupačnim cenama, možete osigurati svoj stan ili kuću od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Odaberite da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem domu i dobićete dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznost premije osiguranja domaćinstva.

Iskoristite pogodnosti koje vam nudimo i dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije gde će vas dočekati stručan i profesionalan tim koji će vas posavetovati oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića koja odgovara vašim potrebama i mogućnostima. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

 

voznja-auta-575x306-crop-2-1_mini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *